Siggi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 U mě je to trochu náročnější, já mám na hraní dvě auti a když se moje žena zeptá "a je to potřebné?" tak odpovím "je" a tím jsme skončili. A taky si někdy posteskne , že je až na třetím místě , první jsou dvě auta a pak je ona, což jí sa mozřejmě vyvracím slovy "ale miláčku mám snad začat chodit do hospody ?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) Spise by se to melo menovat, vylepsovani aut X penezenka ..sme preci velky kluci, tak si s necim musime hrat neee Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: IvanaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. Rodina krize Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. a jedem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. Rodina krize Houby krize.....Nemám ráda,když si někdo přibarvuje ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. Jestli mohu trochu poradit, myslím, že Cosby tam asi chce to topení právě pro to, že jezdíš krátké trasy a tím ho právě využiješ, v autě bude teplo, nevystydne a rychle se ohřeje, předpokádám, že je to TDI, tam je to dvojnásob výhodné - mé osobní zkušenosti, já Cosbymu rozumím a mohu jen podpořit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. No jestli s tim mate velkej problem, tak ja se pro urovnani krize obetuju a muze to Cosby nainstalovat ke me. A ty mu pak jen kazde rano budes rikat jak to hezky hreje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) Cosby je malíř tak u nás je to víceméně bez problémů, Občas se Deniska ptá proč je tam konkrétně toto když tam bylo skoro to samý atd.(ale to když si ona koupí "jiný" boty se ptám taky na to samý) ale nedávno jsme s kámošem prohodili že půjde octa do světa a vypadalo to, že snad upadne i slza. => že to asi dělám k její spokojenosti Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. a jsi bez kapra Míšo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. No jestli s tim mate velkej problem, tak ja se pro urovnani krize obetuju a muze to Cosby nainstalovat ke me. A ty mu pak jen kazde rano budes rikat jak to hezky hreje To už si v pořadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. No jestli s tim mate velkej problem, tak ja se pro urovnani krize obetuju a muze to Cosby nainstalovat ke me. A ty mu pak jen kazde rano budes rikat jak to hezky hreje Nerez výfuk od škodíka...webasto od cosbyho....co příjde ještě Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: Vasekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. dyk čím kratší trasy, tím větší to je výhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 jinak dobrá rodinná bitka A fakt ten Cosby tak strašně pouští barvu To by mi taky vadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 dyk čím kratší trasy, tím větší to je výhoda no dobrá teda ...stejně si tam namontuje ,co chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 a je to, Cosby můžeš do dílny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Docela by mě zajímalo, jak na tom jste? Já cokoliv do auta pořídím, tak se kvůli tomu zhádáme, že je to pí*ovina, že to není potřeba, škoda peněz atd... vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 ..... ,ale hned vzápětí řekne hele a tady jsem koukala na tomdle webu mají levně alcantraz ... ten interier by se mohl přečalounit... Apropo, na kterým vebu, že to mají levný? Sháním a nemůžu sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Je vedecky dokazane ze zenam chyba esteticke citenie co sa tyka aut. to nehovorim o funkcnym dorabkach, ale mojej sa zatial paci vsetko co namontujem aj ked niekedy by som radsej chcel pocut nejaku tu konstruktivnu kritiku... ...ale na druhej strane, otec ten sa mi do toho nahubuje az az. vsetko co tam dam navyse je podla neho zbytocne, drahe a hlupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ..... ,ale hned vzápětí řekne hele a tady jsem koukala na tomdle webu mají levně alcantraz ... ten interier by se mohl přečalounit... Apropo, na kterým vebu, že to mají levný? Sháním a nemůžu sehnat. mrkl jsem sem až ted... http://www.potahy-kapoty.unas.cz no ale hledal jsem to někde na netu a normálně v Praze u čalouníků se prodává levněji.... někdo mi řikal že 320,- za bm... ale takhle jsem to nenašel... Já budu mít látku od Olina.... stejnou jako má v autě... teda doufám... jestli se spolu domluvíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ta moje je divná.Neříká nic a když ji chci vylepšit jejího Golfa tak protestuje,přitom dělám potřebné úpravy(alarm,Webasto atd.) Divná???? Co to kecáš!!! Mě se prostě auto líbí ,tak jak je!!! A nechci tam žádné blbosti!! A ktomu alarmu: jsem se jenom zeptala,co budeš do gofíka montovat a proč...A tonezávislé topení nechci,na co já nejezdím dlouhé trasy,tak je to zbytečnost. No jestli s tim mate velkej problem, tak ja se pro urovnani krize obetuju a muze to Cosby nainstalovat ke me. A ty mu pak jen kazde rano budes rikat jak to hezky hreje Nerez výfuk od škodíka...webasto od cosbyho....co příjde ještě No jo ja zas neco vymyslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 30. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 http://www.potahy-kapoty.unas.cz Tento odkaz nefunguje, našel jsem http://www.potah-kapoty.unas.cz je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Nejhorší je asi mít dva tak náročné koníčky , finančě (rybařina )letos jsem do ní nacpal 80 tisic tak na autičko nezustalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 hehe, tak u mě je tomu asi takhle - maminka mě drbe za to že tam ještě nemám xenony jinak jakákoliv úprava na autě jí nedělá žádný problém - líbí se jí to a to asi proto, že občas s tím autem brouzdá po silnicích tatka taky v pohodě - většinou mi nechava u něj v práci lakovat díly na koktuli takže taky žádný problém nicmeně bejvalej do mě ryl že bych si měla už konečně vyměnit ty repráky a taky mi neustále omlacoval o lhlavu, že s tím autem nemám jezdit, bo ma velkou spotřebu a dle jeho nazoru sem mu to auto mela prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 http://www.potahy-kapoty.unas.cz Tento odkaz nefunguje, našel jsem http://www.potah-kapoty.unas.cz je to ono? jo sorry to je ono... Jsem to od nás z fora stáhl a nekontroloval jestli to funguje... Asi se ten típek přetuk nebo se změnila adresa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.