Fenix87CZ Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 Mohl bych se optat.??? Neřešil někdo problém s dovřením el. okna u řidiče?? . Při dovřeni okénka u řidiče se mi nechce okno zavřít. Nedojede do dveří a zůstane 1-2cm mezera. Je to na výměnu stahovačky??? Při zavírání sem slyšel jako by křupnuti (lupnuti) plastu a pak už okénko nechtěl dojed Dají se nějak přenastavit koncová poloha. Děkuji všem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 5. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2023 (editace) Myslím, že koncovou polohu nastavíš tak, že odemkneš auto klíčkem a všechna okna nechás sjet až dolů na doraz, klíček dál držíš 5 vteřin. Pak auto zamkneš, opětovně podržíš do doby, než okna vyjedou až nahoru a klíček opět držíš po dobu 5 vteřin. Tím by se měly okna nastavit. V DP jsem k tomu něco našel. Editováno: 5. Srpen 2023, autor: Ort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix87CZ Vloženo 7. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 Spíš si myslím že prasklo něco ve stahovačce. Asi ten plastový držák okénka. Přijde mi že se to koléba což na straně u spolujezdce nedělá když za to okénko vemu. Nevím jestli se dá opravit a nebo se mění cela stahovačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 Vždy se mění celá stahovačka. 😑 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.