AtomTS Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Zdravím, nedávno jsem tady na fóru tento problém řešil. Měl jsem předčasné vstřikování,tak jsem ho na čerpadle upravil, chyba se ale opakovala, i když vstřikování už je v pořádku.Auto jezdilo ještě v normě, i když už jsem cítil že to není ono, nicméně po dalších 1000km už netáhne, nad 3000ot trhá a po dálnicji nevytáhnu více jak 130km/h. Váha by měla být v pohodě, alespoň podle mého měření. Mám O1 rv 2000, najeto 200 000. Jedinou radu co bych potřeboval je zda neznáte dobrý servis případně nekdo z vás v okolí litoměřic, praha sever,ústí nad labem, teplice. Už jsem slyšel hodně názorů co to může být tak teď potřebuji někoho kdo ten problém odstraní. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Zjisti co píše VAG.Může být ještě špatné čidlo na IC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomTS Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 038 906 018 GN Komponent a/nebo - verze: 0010SG 2163 Kódodvání softwaru: 00002 Kód opravny: WSC 31480 1 Nalezeny chyby: 17656 - Regulace pocatku vstriku Regulacni odchylka P1248 - 35-00 - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 pokud jen to tak mrknout na znova na předvstřik,pokud je OK tak bude vada v regulaci na čerpadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomTS Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Vstrik jsem si serizoval, jsem na TDI grafu tesne nad modrou stredovou carou,takze temer idealni stav.Mel jsem predcasny tak jsem myslel ze je to ono,ale nebylo, protoze po oprave jsem chybu vymazal,projel to, jelo to docela v poho i kdyz to stale nemelo takovou silu jak jsem zvykly, ale behem 4 dnu (najel jsem asi 1000km) se to zhorsilo uplne, uz to nejede vice jak 130, pri zrychlovani trha.Na predvstrik jsem se dival vcera, je stale v pohode. O čerpadle jsem už take něco slyšel,ale na to se už necítím, ani nevím, co tam mam zkoušet proto shanim ten servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 zkontroluj ještě váhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomTS Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 OK, zkusím tedy, i když poprvé se u mne váha projevovala jinak a neházela tuhle chybu,pujcim si od kolegy a uvidím. Hned se pak ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomTS Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Tak jsem ted byl u kolegy,pujcil jsem si jeho vahu, a trhal jsem asfalt,takze jsem tomu nechtel verit zeby vaha hazela tuhle chybu a tak divne se chovala.Jenze jak jsem tam vratil svoji tak to jelo taky super, tak jsem z toho totalni jelen.Testoval jsem jen chvili, ale na 3ku 4000otacek, zrychleni na 4ku....to se vzdy projevil ten problem...no a ted jsem to precetl Vagem a chyba se neprojevila,tak netusim, ale ponechavam dalsimu pozorovani...kazdopadne moc diky...jo a muze vubec vaha hazet chybu regulace pocatku vstriku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Tak to opravdu nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Neco s tim najezdi a uvidis, jinak problemy mohly byt dva a jeden hodil chybu do logu ale vlastni pricina, ze to netahlo bylo ve vaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 A jestli behem toho problemu seridil vstrik (a spravne), tak pak to uz chybu nehodilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.