Antonín Mrštný Vloženo 8. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2023 Ahoj dnes se mi rozsvítila kontrolka motoru. Chybová hláška P2000. Poradite prosím co to je za chybový kód? Kamarád mi to smazal, ale nevěděl. Že má obyčejnou diagnostiku. Předem moc dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2023 P2000 is a general OBD2 diagnostic trouble code that indicates a malfunction with the NOx Trap; specifically, the NOx trap has efficiency that is below threshold for Bank 1. The Engine Control Module (ECM) checks for the proper levels of NOx detected and when it detects a very low threshold, a P2000 code is set. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelinko Vloženo 2. Února Sdílet Vloženo 2. Února Mám to samé už přes půl roku, v autorizáku že mám plný dpf tak jsem ho nechal vyčistit, tam mi řekli že dpf je vyčištěný ale že musím výmět EGR ventil, tak jsem ho vyměnil ale kontrolka pořád svítí chyba stále p200000. Také mě zajímá jestli to někdo už řešil nevím už si rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejviper Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února aký máš kód motora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelinko Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února CRM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilco7 Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února Ja mam to iste tiez neviem co s tym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzardacz Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Už někdo vyřešil ? Mam vyměněny DPF, EGR, lambda sondu, v autorizaku mi aktualizovali software a chyba stále svítí. Přitom mi tvrdí všude ze NOX senzor v autě přitom nemam !!! Octavia 3,2.0 tdi, 2016 rok. Už jsem zoufalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.