Antonín Mrštný Posted August 8, 2023 Share Posted August 8, 2023 Ahoj dnes se mi rozsvítila kontrolka motoru. Chybová hláška P2000. Poradite prosím co to je za chybový kód? Kamarád mi to smazal, ale nevěděl. Že má obyčejnou diagnostiku. Předem moc dekuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p2p Posted August 8, 2023 Share Posted August 8, 2023 P2000 is a general OBD2 diagnostic trouble code that indicates a malfunction with the NOx Trap; specifically, the NOx trap has efficiency that is below threshold for Bank 1. The Engine Control Module (ECM) checks for the proper levels of NOx detected and when it detects a very low threshold, a P2000 code is set. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelinko Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Mám to samé už přes půl roku, v autorizáku že mám plný dpf tak jsem ho nechal vyčistit, tam mi řekli že dpf je vyčištěný ale že musím výmět EGR ventil, tak jsem ho vyměnil ale kontrolka pořád svítí chyba stále p200000. Také mě zajímá jestli to někdo už řešil nevím už si rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejviper Posted February 3, 2024 Share Posted February 3, 2024 aký máš kód motora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelinko Posted February 3, 2024 Share Posted February 3, 2024 CRM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilco7 Posted February 6, 2024 Share Posted February 6, 2024 Ja mam to iste tiez neviem co s tym... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzardacz Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 Už někdo vyřešil ? Mam vyměněny DPF, EGR, lambda sondu, v autorizaku mi aktualizovali software a chyba stále svítí. Přitom mi tvrdí všude ze NOX senzor v autě přitom nemam !!! Octavia 3,2.0 tdi, 2016 rok. Už jsem zoufalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trabik601 Posted February 7 Share Posted February 7 Ale CRMB uz ma senzor NOx, toto vyzera ze je oxidacny katalyzator na odchode alebo plne DPF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzardacz Posted February 7 Share Posted February 7 Chyba uz je v uvozovkách vyřešena… Dpf se vyměnilo ale zjistil jsem ze neoriginální. Teorii mam takovou ze to system umí také poznat a vyskakovala stejna chyba dal jako na originálním původním ale uz špatným dpf (špatná průchodnost). Software se přeprogramoval, chyba vymazala na dobro pryč a mam klid. Je to firemní vůz, více to nehodlám řešit. Dekuju za odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts