LukSag Vloženo 20. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2023 Zdravim, pri rychlosti kolem 160 km/h mi začne vpředu něco děsně klepat. Podle zvuku to vypada na plast. Mam podezreni na kryt pod motorem ale ten se pohledem zda ze drzi ale prijde mi divny ze v zadni casti je uplne navolno. Nesetkal jste se nekdo s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 20. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2023 V zadní části krytu pod motorem mám 100% 3 šrouby a jsou dokonce jiné než všechny ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2023 Ve většině případů se tohle stává po výměně oleje. Musí tam být 3 šrouby. Při vyndání je předepsána jejich výměna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 23. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 Přibrzdil jsem ve skodovce a tak to zvedli a za 5 minut jsem mel auto zas venku ze tam chybely dva srouby, dodano tak uvidime. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.