pavlikkanadski Vloženo 30. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2023 Ahoj. Mám dotaz. Koupil jsem Škodu Octavii II od policie. Je nějaká možnost zjistit servisní historii vozidla? Serviska bohužel nebyla k vozidlu. Jedná se Octavia II, 1,6 MPI 75 kW, 2008, stříbrná barva. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 31. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2023 To bych se divil, že policajti nemají servisku. Tyhle ouřední státní orgány chtějí vždycky mít hodně papírů 😄 No jestli jezdili do autorizáku tak asi něco dohledat půjde podle VINka, ale u 15 let starýho auta nevím co chceš zjišťovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Září 2023 Sdílet Vloženo 1. Září 2023 daj VIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 2. Září 2023 Sdílet Vloženo 2. Září 2023 Neviem ako u vás, ale SK polícia si servisuje auta sama v rámci svojho podniku automobilových opravovní. Takže nepredpokladám, že si vedú ofiko servisku od výrobcu na svoje služobné autá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2023 Sdílet Vloženo 2. Září 2023 Tady to bylo svého času stejně. Známý v takovém policejním servisu pracoval. Ale nevím, jestli tam jezdily všechny vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 AOMVSR sú normálny autorizák vrátane všetkého... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Ahoj klubáci, projel jsem snad všechny témata a nic kloudného jsem nenašel. Je zde někdo na clubu kdo by mohl prověřit podle VIN servisní historii přes Škodovku? Co se tam dělalo, nedělalo za servis? Výpis přes Cebii jsem si nechal udělat ale tam servisy nejsou. Nějaký ťukanec tam byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna @omartinek všechny témata sis očividně neprošel. https://forum.skodahome.cz/topic/62739-zjištění-minulosti-dle-vin/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna @Ondra16V asi si nerozumíme. Já potřebuji vyjet servisní záznamy co bylo na autě děláno v servisu a ne minulost kolik má nalítáno atd. Takže nějakého človíčka co dělá v salonu Škodovky a má k tomu přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Tak to pak jo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricko Vloženo 4. Září Sdílet Vloženo 4. Září V 1. 9. 2023 na 15:55, suri. napsal: daj VIN ta ponuka stale plati? ak ano poslem do spravy VIN.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.