Zzzzz Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Druhý den se mi po delším stání (cca 10 hodin) stalo, že mi po nastartování začalo auto řvát, rosvítilo varovnou červenou kontrolku a napsalo alarm: "Zkontrolujte prosím hladinu chladící kapaliny" Ta je v pořádku, nemizí a je těsně pod ryskou maxima. Po vypnutí motoru a této vizuální kontrole, včetně sundání víčka nádobky, jsem nastartoval a celý cen, všech cca 6 startů, úplně v pohodě a po delším stání dnes ráno opět stejný příběh i se stejným postupem a je zase "klid" Není příjemné být vítaný v autě právě takovou hláškou. Máte někdo zkušenost / nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal1 Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Dva týždne dozadu som to riešil, ale mne voda skutočne mizla, najprv pomaly, neskôr po 15 km od doliatia už hlásila málo kvapaliny. Servis a výmena termostatu, na ňom bol únik. U mňa ale tým, že to bol vadný termostat, po doliatí a naštartovaní bolo všetko o. k. dokiaľ sa nezohrial motor, ako sa potom otvoril termostat, voda začala vytekať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 27. Září 2023 Sdílet Vloženo 27. Září 2023 (editace) Za studenýho motoru doplň kapalinu na max. Potom uvidíš. Tvůj popis sedí přesně na to, že tam máš prostě málo vody. Ryska maxima je těsně nad spojem spodní a vrchní části nádobky, takže tam není ani pořádně vidět. Editováno: 27. Září 2023, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 27. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2023 Za studeného motoru jsem ji kontroloval a nádobku prověcoval baterkou, právě proto, abych viděl hladinu. Ta se stále drží tak 3-4 mm pod ryskou maxima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 27. Září 2023 Sdílet Vloženo 27. Září 2023 A budeš ji dolevat na max nebo budeš jen psát že jsi ji kontroloval? Pakliže ji nedolijes na max, tím neodzkousis jestli to pomohlo tak asi není co řešit 🙄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 28. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2023 Popisoval jsem stav s první chybou. Je to ale zatím stejné i po dolití na rysku. Uteklo pár dnů, pár jízd, kapalina nemizí, ale hlášky po delším stání nemizí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Září 2023 Sdílet Vloženo 28. Září 2023 Klasická,stále se opakující problém s čidly-drátky v nábobce. 1) vytáhnout nádobku,nalít ocet nebo jinou kapalinu rozpouštějící vodní kámen.Já to dělám spec.přípravkem od opravářů praček na vodní kámen. Napít,nechat půl hodinky působit,občas protřepávat.Nalít horké!! 2)pokud to nepomůže,tak novou,stojí pár stovek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 28. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2023 Zajímavý postup. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 28. Září 2023 Sdílet Vloženo 28. Září 2023 (editace) Tohle jsem viděl naposledy u jednickovy fabii, ne u 4 Octavie. Nicméně za to nic nedáš. Editováno: 28. Září 2023, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 4. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2023 "babská rada" ale díky, pomohlo to a je klid ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.