hagy510 Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 Dobrý den Led denni sviceni mi sviti tak na 20% směrovka funguje normálně Rapid monte carlo 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 Vypálený LEDky v modulu denního svícení a spálená plocha na světlovodu. Oprava je dát nový modul, stojí asi 1900. A pak opatrně odstranit škvarek z trubice a plochu vybrousit a vyleštit do průhledna. Výsledek je ale nejistý a LED pásek asi nebude svítit úplně stejně. Takže lepší je sehnat celé nové světlo na bazaru a pořádně si zkontrolovat, v jakém stavu světlo je. Já takhle naletěl letos v létě od jednoho prodejce světel z Mladé Boleslavi, co prodává na S-bazaru. Naštěstí mi světlo vzal zpět a vrátil peníze. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 To nás čekají nepěkné věci. Jednou jsem byl u čerstvé havárky na D1 a na zánovním Rapidu se houpal blikající led pásek, předek byl na mraky a myslel jsem, že měl bixenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 (editace) Tak otázka je po kolika km (hodinách svícení) toto nastane. Případně zda to není chyba při montáži světla. Editováno: 3. Říjen 2023, autor: Alma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 Aspoň jsem si nechal deaktivovat DRL při ruční brzdě, páč když dlouho někde čekám na manželku tak si dle potřeby topím, nebo klimuju 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 jak zminuje @miklisek , pravdepodobne to bude ten problem. Uz jsem to resil na nekolika rapidech, co za mnou prijeli na ,,kodovani" bixenonu po vymeně svetel. Takže opravdu si dat pozor při pripadne koupi bazarovych bi-xenonů .. Jaky v tom mas motor? Benzin nebo Naftu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 před 4 hodinami, Alma napsal: Tak otázka je po kolika km (hodinách svícení) toto nastane. Případně zda to není chyba při montáži světla. To mi taky tak připadá. Mám bi-xenony od roku 2019 a zatím OK. Když jsem měl svoje a to z bazaru rozděláné, tak LED pásek byl u toho mého trochu dál od diod. Dokonce jsem si spálil diody na svojí jednotce v tom bazarovém světle, u kterého jsem musel před tím obrousit ten škvarek. Takže logicky trochu z LED pásku ubylo. A přesto to nestačilo. Někdo na FCB v některé ze tří skupin Rapiďáků se zabýval výrobou náhrady pomocí 3D tisku, ale pak to nějak utichlo a výsledek asi není funkční. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.