HlouchyJR Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 (editace) Ahoj, nikde jsem tento kuriózní závadu nenašel, tak nový topic. Stručně: Superb 3 Sportline 09/2017. Objevuje se u nej zvláštní závada. Při nastartování jsou všechna stahování oken funkční. Po rozjeti, ale přestane fungovat okno spolujezdce. Nefunguje ani na tlačítko řidiče, ani u spolujezdce. Je potřeba zastavit, vypnout motor a znova nastartovat. Pak zase vše do rozjetí zase funguje. Diag čistá. Jakýkoliv nápad, co s tím? Napadá mě jednotka ve dveřích, ale třeba už se s tím někdo setkal. Diky všem za rady!! Editováno: 11. Říjen 2023, autor: HlouchyJR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Udelat akcni cleny behem jizdy na tom okne... potom zjistis co to dela... mozna kabel ve dverich 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 Ja to mam podobne, na strane sofera mi niekedy nejde stahovat okna (je jedno ktore), nasledne staci ked otvorim/zatvorim vodicove dvere a uz to funguje. Mam si kupit novy ovladac, kedze sa to zvykne kazit. Nie je to draha zalezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Musíte jezdit míň než 200 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.