HlouchyJR Vloženo 11. Říjen 2023 Vloženo 11. Říjen 2023 (editace) Ahoj, nikde jsem tento kuriózní závadu nenašel, tak nový topic. Stručně: Superb 3 Sportline 09/2017. Objevuje se u nej zvláštní závada. Při nastartování jsou všechna stahování oken funkční. Po rozjeti, ale přestane fungovat okno spolujezdce. Nefunguje ani na tlačítko řidiče, ani u spolujezdce. Je potřeba zastavit, vypnout motor a znova nastartovat. Pak zase vše do rozjetí zase funguje. Diag čistá. Jakýkoliv nápad, co s tím? Napadá mě jednotka ve dveřích, ale třeba už se s tím někdo setkal. Diky všem za rady!! Editováno: 11. Říjen 2023, autor: HlouchyJR Citovat
p2p Vloženo 11. Říjen 2023 Vloženo 11. Říjen 2023 Udelat akcni cleny behem jizdy na tom okne... potom zjistis co to dela... mozna kabel ve dverich 1 Citovat
Martin_V Vloženo 12. Říjen 2023 Vloženo 12. Říjen 2023 Ja to mam podobne, na strane sofera mi niekedy nejde stahovat okna (je jedno ktore), nasledne staci ked otvorim/zatvorim vodicove dvere a uz to funguje. Mam si kupit novy ovladac, kedze sa to zvykne kazit. Nie je to draha zalezitost Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.