marccelino Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Dobrý den, omlouvám se, pokud jsem založil další téma a ono již existuje, ale nikde jsem tento problém ve fóru nenalezl. U mého SIII. 2016 dochází k samovolnému vypnutí zvoleného jízdnímu režimu. Tzn. pokud si nastavím jízdní režim např. sport, po vypnutí zapalování se mi po opětovném zapnutí režim sport vypne. Nicméně na navigaci stále režim sport svítí, rovněž svítí tlačítko mode, ale na palubovce je již klasické D a auto se i tak chová. Prosím o případnou radu. Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 je to vlastnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Je to vlastnosť, ale dá sa to zmeniť kódovaním aby si to pamätalo posledný režim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marccelino Vloženo 31. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Dle návodu to vlastnost bohužel není. Uvádí se tam, že si auto pamatuje poslední zvolený jízdní režim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 V tom prípade treba ísť do ŠA a reklamovať. Aspoň nemusíš nikoho hľadať aby ti to nakódoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 @e1. reklamovat tezko ... pri tom roku vyroby. jak jsem tu myslim cetl, ony to ty prvni auta umely. pak to zrusili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Aha, ten rok výroby mi unikol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.