MIRDIK Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 Zdravím chtěl bych se zeptat na oba senzory lambdy jak funguji oba senzory mají 4 vývody kabelu přední sonda měří kyslík a palivo na grafu diagnostiky to ukáže přesně co když první graf mě ukazuje proud to je vyhřívání a druhý bohatost to samé.u zadní ale zadní ukazuje jen proud vyhřívání má také 4 vývody kabelu diagnostika chybu neukazuje po výměně ani před ale cukání zmizelo i při řazení ale má ukazovat i zadní bohatost kyslíku a benzínu to nevím může mi někdo vysvětlit co obě ukazují i na dané dráty mám pocit že mám asi dráty na zadní sondě v háji ale po výměně tato nová sonda na grafu kmitá nahoru a dolů pravidelně než ta stará to jako proud vyhřívání ale bohatost neukazuje 0% stále jde o to že škodu mám chvilku a nevím zda má ukazovat zadní také mám dojem že ano a asi je někde problém v kabeláží může mě někdo poradit jak to je díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Já nějak nechápu na co se vlastně ptáš. Je to nějak dlouhý odstavec... Nechceš napsat u jakého konkrétního motoru a co vlastně řešíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRDIK Vloženo 14. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 (editace) Ahoj oprava motor 1.4 16v 63 kW fabia ll combi r.v 2008 nefunguje mi nová lambda sonda za katalizatorem ukazuje mi jen vyhřívání krátkodobá spotřeba pořád nula %čím to může být buď kabelem a nebo si to nerozumí ze sondou žádná chyba se nepotvrdila při kontrole chyb přední sonda ukazuje obojí ale zadní jen vyhřívání ale divné je že by to měl počítač zaznamenat že třeba je v háji kabel nebo se pletu mám to auto chvilku dřív jsem měl citroena c2 a nikdy sem tohle ještě neřešil díky moc Editováno: 14. Listopad 2023, autor: MIRDIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.