boban1108 Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 Při pořádné akceleraci slyším hodně zřetelně pískání turba. Tón se se zvyšujícími otáčkami i zvyšuje. Pro mě boží zvuk, nicméně jsme byl varován, že to úplně v pořádku není. Mám třetí auto s turbem, ale nikdy jsem ho neslyšel. Tady výrazně. Tak se ptám, co ostatní? A má nebo nemá být dost slyšet? Tady je slyšet dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 len či je to skutočne turbo. Mal som 2x rovnaký problém u predošlej značky a pred 3-mi mesiacmi u súčasnej 1.5TSI. Vo všetkých troch prípadoch to nebolo nič iné len nejaká hadica na nasávaní - zaujímavé, že u predošlej značky to pri prudkom priadní vždy spadlo do núdzového režimu u 1.5TSI som takto s tým božím zvukom jazdil asi 2 mesiace úplne v pohode a užíval si zvuk. Mesiac pred dovolenkou som si ale chcel nechať pre istotu skontrolovať čo to môže byť a prijímací technik v servise 2x šlápol na plyn, otvoril kapotu, zašmátral medzi motorom a deliacou priečkou - povedal že je tam vypadnutá hadica. Zmizol s autom vnútri servisu a za 10 minút ho vyviezol von už bez božího zvuku 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 U mě se na podobném motoru zvuk turba ozve nad nějakých 4000 ot/min. Až to bude slyšet nad volnoběhem jako Kirovec, pořeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.