pavel740 Vloženo 2. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2023 (editace) Zdravím,prosím potřebuji poradit ohledně základního nastavení EGRu,jednotka 036906034CB,motorizace BBY. V chybách to vypisuje chyby 17812 a 17847. EGR jsem vyměnil za nový,vedení k jednotce v pořádku,nastavení jsem provedl dle dílenské příručky. Ještě takový poznatek,ventil je po zapnutí zapalování hned otevřen,když jsem ho zkoušel procvaknout v akčních členech,tak jednou šel a pak nic. Když z ventilu odpojím konektor,tak ventil zavře,takže zaseklý není. Děkuji za případné rady. Editováno: 2. Prosinec 2023, autor: pavel740 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef.D Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května Řešil jsem to nedávno na fabii ,motor AUA.Majitelka říkala ,že egr je tam zánovní,asi rok starý.Když s autem přijeli,tak ho měli odpojený,protože se motor choval lépe,než když byl zapojený .Když jsem ho zapojil ,tak se houpaly otáčky a při rozjezdu chcípal motor.Egr jsem vyndal i škrticí klapku s trubkou a pořádně vyčistil. Po opětovném namontování taky naběhla chyba ,že není nastaveno základní nastavení egru.Ve skupině základního nastavení ,teď nevím přesně (asi 73,74 ) byly nesrovnalosti a nešlo to nastavit.Egr byl opravdu vyčištěný ,zkoušel jsem taky akční členy ale bez úspěchu .Po namontování nového egru už žádný problém nebyl se základním nastavením .Motor už jde dobře a readines už je taky bez chyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.