paranmax Vloženo 29. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 Ahoj, na motoru CAYC rv 2012 1.6tdi 77kw , odešla elektronika vstřiku 4 válce. Vstřik se vyměnil za nový. Ted je problém, že motor jede na volnoběh normálně, ale jakmile se zvýší otáčky, tak se třepe a nejde přes 2500. Může mít vliv na to, že se vstřik zatím nenakodoval do řj? Bylo mi řečeno, že by to mělo fungovat i bez nakodování, které jsem chtěl udělat až po svátcích. Autem jsem potřeboval jezdit. Servisy v okolí jsou zavřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 29. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 Ano ono to pojede, ale úplně na pikaču. Nakódovat a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranmax Vloženo 29. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 a je to teda možné, že se to tak chová kvůli tomu nenakodování??? Chlap co měl dovézt diagnostiku slaví silvestra už týden, tak jsem to nenakodoval a servisy v okolí jedou až po novém roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 29. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 No minimálně to nakódovat, pak můžeš laborovat, jestli to není něčím jiným. Kódování upravuje vstřikované množství dle ostatních vstřikovačů, takže logicky ten čtvrtej neví co tam má hnát, tak jede jen tak aby se neřeklo... Napiš odkud jsi. Hodně lidí tu má doma diagnostiku, kterou to zvládnou udělat. Třeba se někdo ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranmax Vloženo 29. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 Slavkov u Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranmax Vloženo 10. Ledna Autor Sdílet Vloženo 10. Ledna Ahoj, je potřeba při výměně vstřiků "žíhat" měděné podložky pod vstřiky? Ten mechanik co měnil vstřiky to nedělal a teď jsem se dozvěděl od jiného, že by se to dělat mělo. Tak teď nevím, kde je pravda a zda nečekat problémy do budoucna. Auto zatím jede dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 10. Ledna Sdílet Vloženo 10. Ledna Měnil jsem, nežíhal jsem. Kdyby měl být problém, tak určitě hned, a ne až v budoucnu. Hlavně dobře vyčistit v hlavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.