Publikováno Leden 2, 20241 r Ahoj, měníte celá ramena nebo jen silentbloky u náprav? V druhovýrobě jsou ceny za sadu ramen tak nízké, že cena za přelisování bude stejná jako výměna celého ramene. Nebo je ten plech z druhovýroby bláto a raději nechat originál ramena a přelisovat?
Leden 5, 20241 r Prelisovanie je 5 min roboty, kym nesu zhnite nechal by som origo ramena. Ak by nezavadzala prevodovka tak by tl bolo lahsie.
Leden 5, 20241 r najde se někdo ve středočeském kraji kdo by to přelisoval? Servis Škoda mi řekl, pouze celá ramena.
Leden 5, 20241 r neviem , hlavne záleží aké ramená kúpiš , dnes je to všetko jeden šunt a na staršie autá už nefunguje ani taká značka ako lemforder lebo to mlátia kdekade v turceku určite audi silenbloky stokrát spomínané a prelisovať ... nič na tom nie je ani pri spustení nápravnice na dsg ...
Květen 16Kvě 16 Kdyby se našel někdo v JČ kraji, nejlépe okolí České Budějovice, kdo by byl ochotný přelisovat, uvítal bych. Zatím hledám marně.
Květen 19Kvě 19 Tiez som to nemal komu dat, potom som isiel 100km... Ale uz som nasiel aj blizsie a menil som druhy krat
Květen 20Kvě 20 čudujem sa že v tejto veľmoci koncernových áut je to taký problém ... skôr si to vybrať von sám a ísť niekomu na lis ktorý kľudne robí v inom fachu a správne ich nalisovať
Červen 16Čer 16 Mám něco přes 140 tisíc Km a už se mi to začíná zdát nějaké měkké.... Budu se na to muset mrknout. Dával někdo plné zadní silenbloky Lemforder ? Měl jsem je na Octavii a byly super.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.