Publikováno Leden 4, 20241 r Zdravím, Potýkám se s problémem, kdy se občas samovolně zapíná levé směrové světlo, přičemž páčka je v poloze nula, tedy nemělo by blikat nic. Pravá strana funguje v pořádku, výstražná světla také. Problém se vyskytoval ojediněle, avšak dnes auto zůstalo blikat na levou stranu stále a nelze vypnout. Po vypnutí motoru zůstala svítit celá levá strana auta, několikrát jsem tedy motor vypnul/zapnul a povedlo se je zhasnuto. Do provozu je to ale velmi nebezpečné. Zhruba 4 měsíce zpět jsem do auta nechával doinstalovat tempomat, takže se měnily i páčky, může být problém v páčkách? Problém se začal objevovat až 3,5 měsíce po instalaci. Díky moc všem za rady!
Leden 4, 20241 r Autor Páčku jsem kupoval jako novou, ne přímo ze Škodovky, ale nová být měla - vizuální stav tomu odpovídal. Proto se trochu divím a přemýšlím, jestli by nemohl být důvod i jinde. Samozřejmě bych se rád vyhnul autorizáku, protože tam si naúčtují nesmysl.
Leden 4, 20241 r Nesmysl za díl nebo práci? Já s AS nemám 15 let problém a. právě mě končí 5letá bohatě využitá záruka.
Leden 4, 20241 r Autor Auto již není v záruce, šlo mi spíše o práci, resp. pokud by to bylo jenom o výměně páček, tak by to tolik stát nemělo, spíš se bojím toho, že to bude něco, po čem se budou muset pídit a to už by stálo poměrně dost, když se podívám na to, kolik si účtují za hodinu práce. Přijde mi ale vzhledem ke stavu auta (sice je to rv.2015, ale garážovaný kousek s nájezdem 15tkm) lepší dát to do AS a k tomu si rovnou nechat udělat servisku.
Leden 4, 20241 r @TomasSA Sam si tu odpovedas, kde bude problem, co bude lepsie. Pises, ze mas zachovale, garazovane auto s roku 2015 a najazdom 15tkm. Ked si chcel usetrit a vyhnut sa problemom naco na najazd 15tkm za 8+ rokov ti je tempomat ? ODPOVED mas: vo svojom poslednom prispevku v poslednej vete ;-)
Leden 4, 20241 r @TomasSA Pokud jsi z okolí Zlína nebo Brna, mám k dispozici jak páčky(s tempomatem) tak i podvolantový kroužek z fabky taky rok 2015, vzhledem k tomu, že je tím trh přesycený tak je to skoro neprodejné, tak klidně přenechám za nějaký symbol. Zároveň to můžeme na místě během pár minut prohodit.
Leden 5, 20241 r Nie. Ak su packy v rovnakej vybave (tempomat, stierac, limiter) vymenis a fungujes. Maximalne zmazes chyby ak bude treba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.