JakubPatek Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Ahoj všem. Je to 14 dní co jsem zakoupil roční vůz Fabia III Combi Tour (MR 10/2022). Zatím vše funguje jak má až na jednu věc, kterou jsem ještě zcela úplně nevypozoroval za jakých konkrétních situací vzniká, ale co jsem rozhodně nepřehlédl je problém, když mám zapnuté topení (bez ohledu na stupně a intenzitu) se směrováním z palubky na cestující tak na nohy fouká studený vzduch z venčí, teď v zimě je to hodně cítit když dám ruku pod přístrojovou desku kde končí volant. Když zapnu směr výdechu na cestující a na nohy tak teplý vzduch jde i když velmi slabě z obou směrů (palubka/nohy - to chápu,dělá to i starší Fabie). Další postřeh co jsem si všiml je, když někde dobržďuji ostřeji do křižovatky např. z 60km/h na 40km/h a zatáčku v téhle rychlosti projedu "ostřeji" tak mi do kabiny na 1-2 vteřiny proudí velmi chladný vzduch (teď když bylo u nás -10°c to bylo velmi znatelné) a jakmile jedu zase rovně tak auto topí vesele dál. Vůbec nevím co si o tom mám myslet, než jsem pořídil F III tak jsem vlastnil F II cca 3 roky tam se tohle nedělo, vlastně ještě u žádného auta které jsem kdy řídil se nestalo, aby do kabiny šel studený vzduch při zapnutém topení a ohřátém motoru. Je to nějaká vlastnost o které nevím nebo se může jednat o závadu a mám auto dát na reklamaci? Díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Samozřejmě reklamace dokud je to v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Nebude to len vlastnosť "prelievania" studeného/teplého vzduchu v kabíne? Hlavne ten studený vzduch sa drží dole pri nohách. Ťažko je to popísať, ale stretol som sa s tým podobne aj pri iných autách v zime. Osobne si nemyslím že by tam mal byť problém so samotným kúrením. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemra79 Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna jj, toho prelevani studenyho vzduchu pri prudkych zmenach a malo intenzivnim foukani jsem si taky vsiml. to nam nase fabie taky dela, ale neni to obtezujici. za tech 8 km, nez dojedu do prace se v aute stejne neohreju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubPatek Vloženo 14. Ledna Autor Sdílet Vloženo 14. Ledna Dííky všem za odpovědi. Včera jsem absolvoval cca 150km a nic z výše uvedeného se neprojevilo, takže to zatím řešit v servise nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.