Mitzi Vloženo 20. leden 2024 Sdílet Vloženo 20. leden 2024 Mam model 2023, HW:H25, SW:0324. V USB-C zasunuty flashdisk Samsung MUF-256DA/AP, 256GB. Na nem asi 68GB hudby, kolem 7000 adresarovych polozek (soubory+adresare). Ani po pul hodine jizdy prakticky neni mozne rozumne prochazet a volit hudbu. Neustale se neco nacita, klidne i minutu a vic jakmile na cokoliv kliknu. Dokonce i kdyz zmacnu Pause/Play tak trva rovnez nejmene minutu nez se prehravani zastavi/spusti. Nicmene si pamatuje kliky, takze kdyz kliknu vickrat tak dalsich x minut ty kliky zpracovava. Udesny. Hlasove voleni hudby hlasi ze neni mozne nic volit. Ma s tim nekdo nejakou zkusenost? Takhle zmrvit uplne zakladni vec jako je nacitani souboru snad ani neni mozny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 20. leden 2024 Sdílet Vloženo 20. leden 2024 Mam presne toto USB dokonca aj s rovnakou kapacitou. Je super ze sa (aspon v lavom slote) vojde pod ten dekel. Mam Karoq 2023. Columbus: HW aj SW rovnake ako u teba. U mna to USB funguje v pohode. Mam viacere zlozky na audio aj video a vsetko nacitava rychlo… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitzi Vloženo 20. leden 2024 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2024 (editace) To jsem blázen. Tak jediny rozdíl je ze ja mam Amundsena. Jaky mas souborový system? Ja extFAT. Editováno: 20. leden 2024, autor: Mitzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 20. leden 2024 Sdílet Vloženo 20. leden 2024 Tusim som ho ani neformatoval 🤔 skusal som najskor len par pesniciek ci pojdu a potom som tam nahadzal viacere zlozky… mozem zajtra pozriet ten suborovy system… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 21. leden 2024 Sdílet Vloženo 21. leden 2024 před 14 hodinami, Mitzi napsal: To jsem blázen. Tak jediny rozdíl je ze ja mam Amundsena. Jaky mas souborový system? Ja extFAT. FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitzi Vloženo 31. leden 2024 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2024 Tak USB asi neni na vine. Dela mi to i kdyz je pripojeny jen telefon (zadne USB, predtim byl telefon i USB), normalne pres BT. Mam na nem asi 112GB hudby. Tak ze by to na ten infotainment bylo moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitzi Vloženo 29. Únor 2024 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2024 (editace) Tak po aktualizaci 330 dalsi pakarna. Pokud mam na mobilu a na usb stejna alba, tak se mi zdvoji v Moje Hudba v kazdem takovem albu pisnicky. Proste jsou tam jak z mobilu tak z usb a album se tak vlastne prehraje 2x. Ten hudebni prehravac je tak zprasenej az to neni hezky. Editováno: 4. Březen 2024, autor: Mitzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.