Přejít na obsah

Priserne pomale prochazeni hudby z USB-C flashdisku


Doporučené příspěvky

Mam model 2023, HW:H25, SW:0324. V USB-C zasunuty flashdisk Samsung MUF-256DA/AP, 256GB. Na nem asi 68GB hudby, kolem 7000 adresarovych polozek (soubory+adresare). Ani po pul hodine jizdy prakticky neni mozne rozumne prochazet a volit hudbu. Neustale se neco nacita, klidne i minutu a vic jakmile na cokoliv kliknu. Dokonce i kdyz zmacnu Pause/Play tak trva rovnez nejmene minutu nez se prehravani zastavi/spusti. Nicmene si pamatuje kliky, takze kdyz kliknu vickrat tak dalsich x minut ty kliky zpracovava. Udesny. Hlasove voleni hudby hlasi ze neni mozne nic volit. Ma s tim nekdo nejakou zkusenost? Takhle zmrvit uplne zakladni vec jako je nacitani souboru snad ani neni mozny. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam presne toto USB dokonca aj s rovnakou kapacitou. Je super ze sa (aspon v lavom slote) vojde pod ten dekel. Mam Karoq 2023. Columbus: HW aj SW rovnake ako u teba. U mna to USB funguje v pohode. Mam viacere zlozky na audio aj video a vsetko nacitava rychlo…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 týdny později...

Tak po aktualizaci 330 dalsi pakarna. Pokud mam na mobilu a na usb stejna alba, tak se mi zdvoji v Moje Hudba v kazdem takovem albu pisnicky. Proste jsou tam jak z mobilu tak z usb a album se tak vlastne prehraje 2x. Ten hudebni prehravac je tak zprasenej az to neni hezky. 

Editováno: , autor: Mitzi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...