Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den, prave jsem mela auto v servisu a delali i STK. A technik rikal, ze auto malem neproslo STK, protoze melo nizke volnobezne otacky (pry pod 800, pokud si dobre pamatuji), a ze by priste nemuselo projit.

Nevite, cim to muze byt? Je to jen starim (tak to vyznelo od technika) a tim padem se s tim neda nic delat. Nebo mate nekdo podobnou zkusenost/tip, co by to mohlo byt?

Ano je to stare auto (RV 2000), ale ja proste si ho chci nechat jeste (dcera se bude ucit jezdit a je to jedna z mala veci, co mam jeste po tatinkovi). 

Diky !

Já teda úplně nevím, nicméně mi přijde skoro zbytečný tu rozvíjet debaty o tom co by, jak by... Auto prošlo, jezdí, kontrolky nesvítí, problémy nemá, tak až bude problém na emisích(či jiné) tak se pídit proč. Čas od času mu naložit ať se vymetou pavouci z výfuku a jezdit dokud to jde.

PS: pořád lepší nižší a dají se zvednout na emisích přidáním plynu(jen musí technik chtít...), než vyšší. To se odstraňuje blbě 🙂 

Upraveno od lucky.jack

• Autor

Technik rikal, ze maji na emisich predepsany protokol, a ze to nejde zvedat pridanim plynu. Spis mi je divny, proc v servisu neuvedli problem/ reseni, a tezko verim, ze zrovna motor by odesel a byl problemem, proc auto neprojde na stk. Auto ma 150tis najeto. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.