Publikováno Únor 22, 20241 r Zajímalo by mě jestli jste někdo řešil přídavný olejový odlučovač, takzvaný Oil Catch Can/Tank. Nemám v plánu dělat na 1.4 nějaký výkonový tuning. Ale tenhle odlučovač mi připadá jako dobrá investice, která snižuje množství bordelu v sání. Nevíte jestli existuje nějaký kit konkrétně pro tento motor? Uvítám i vaše názory. PCV ventil bych chtěl zachovat a mezi něj a sání právě umístit OCT.
Únor 23, 20241 r Co se dívám není to nic levného. Podle mého názoru už je lepší si rovnou instalovat H2i, které ti udrží jak sání tak výfukové potrubí čisté díky vodíku a možná i nepatrně zlepší spotřebu... https://h2i.cz/ Upraveno Únor 23, 20241 r od informator
Únor 23, 20241 r Autor Jsou to dva rozdílné produktu. Oct běžně stojí kolem 5000. Každopádně h2i mě zaujalo, ale nejsem přesvědčenej, že vodík je dobrá cesta.
Únor 23, 20241 r Realita je ale taková že sací ventily i výfukový systém bude permanentně čistý, to se ti s přídavným odlučovačem oleje nepovede.
Únor 25, 20241 r k cisteni pomoci H2 neni nikde nezavisly clanek s kladnym hodnocenim. Do hlinikovyho motoru bych to , natrvalo, nezavadel ani nahodou. Teplota horeni H2 je uplne jinde... Cisteni na miste, prosim, vyzkouset se to mu,a le nikde nevidim nezavisly kladny reference. Pouze u tech, kteri to prodavaji nebo provadeji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.