Atrani Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března Mám problém s madlem řidičových dveří. Dveře jsou ve stínu: madlo funguje normálně, otevře dveře jen lehkým zatažením prsty - žádný odpor Na dveře svítí třeba 2 hod. slunce: madlo jde pouze do první polohy a pak je tam odpor, zámek nechce dveře otevřít a musím madlem škubnout silou, aby povolil a dveře otevřel. Zkoušel jsem to prostříknout bílou vazelínou ve spreji a nic. V AS mi předloni (ještě na záruku) řekli, že je to normální a lidi špatně berou za kliku. Ale to šlo pouze ztuha, teď je to na utržení kliky. Z boku jsou 2 šroubky, má cenu to madlo rozebírat nebo zrovna do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března Něco podobného jsem měl nyní u otevírání kapoty (Fabie) - páčku by člověk snad utrhl, prolil jsem mechanismus zámku konkorem a už to funguje. Zkus do zámku něco hodně nastříkat, ať to vzlíná, možná to bude spodem vytékat, ale snad ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.