Atrani Vloženo 1. Březen 2024 Vloženo 1. Březen 2024 Mám problém s madlem řidičových dveří. Dveře jsou ve stínu: madlo funguje normálně, otevře dveře jen lehkým zatažením prsty - žádný odpor Na dveře svítí třeba 2 hod. slunce: madlo jde pouze do první polohy a pak je tam odpor, zámek nechce dveře otevřít a musím madlem škubnout silou, aby povolil a dveře otevřel. Zkoušel jsem to prostříknout bílou vazelínou ve spreji a nic. V AS mi předloni (ještě na záruku) řekli, že je to normální a lidi špatně berou za kliku. Ale to šlo pouze ztuha, teď je to na utržení kliky. Z boku jsou 2 šroubky, má cenu to madlo rozebírat nebo zrovna do servisu? Citovat
Dodi 15 Vloženo 1. Březen 2024 Vloženo 1. Březen 2024 Něco podobného jsem měl nyní u otevírání kapoty (Fabie) - páčku by člověk snad utrhl, prolil jsem mechanismus zámku konkorem a už to funguje. Zkus do zámku něco hodně nastříkat, ať to vzlíná, možná to bude spodem vytékat, ale snad ti to pomůže. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.