Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

daji, vzdyt nekteri vyrobci ani kratase a kombajan nerozlisuji

pocitej ale s tim ze pak zadek muze vic sednout

Právě mám strach, aby si ten zadek nesedl hodně :feve:

Míro neboj, existují podložky, který tam dáš a zadek se ti zvedne. mám je na autě taky

• 1 měsíc později...

Nevíte jestli někdo dělá pružiny na O1 tdi snížený -60, nebo -70? Stačí klidně předek. Zatim jsem na ně nenarazil, všechno je klasika 30, 35, 50...

Já svého času jezdil na pružinách V-maxx -35/-35 které měl prapůvodně Amogh pak myslím Bajdík a pak Já...tedy napřed jezdily na combi a pak 2x na hatchu...a pohodě..hezky předek zadek stejně....taky si myslím,že to nějak moc nerozlišuji combi/hatch....

Jo já jezdim na HR který byly přímo pro combi a mojí motorizaci a i když mam vpředu HP tlumiče stočený o 4 cm, tak mam pořád zadek o chlup vejš a přitom ty péra jsou -35/-35. Tak právě shánim na předek třeba -60, nebo -70, protože teď už mam léto i zimu za sebou s podvozkem níž o 65mm a vim, že se s tim dá projet všechno :)

• 4 týdny později...

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli jste někdo neměli péra weitec. Jde mi abys te v tom jezdili a ne, že to měl kamarád kamaráda a on říkal ;) , jen osobní zkušenost. Díkec :)

já sem měl na fabii combi pérka weitec -40/-40 vpohodě(akorát to bylo moc vysoko, tak sem to pak řešil něčim jinym ;) )

To jako že to nekleslo tach 40/40, nebo jsi šel ještě níž?

kleslo to vpoho, ale potřeboval jsem ještě níž ;) (cca -95mm)

dal bych ti odkaz na tema o moji bejvalí fábce, ale nějakej dobrák to vymazal, nechápu proč :kuk::blink::huh:

No tak těch 95 ,to musela byt paráda. Ale na mě by to bylo moc, je to rodinné auto,se kterým jezdíme na vylety :) .

moje fabie taky jen nestála v garáži(jezdil sem stim cca 45tis.km ročně ;) )

ale myslim že stim weitecem budeš spokojenej(dá se objednat přímo na kombi!), jakej máš motor??

Na foto kouknu večer až budu na PC. Motor mám 1.2 . A ještě jeden dotaz,co říkaš na pružiny JOM daji se sehnat do 2tis.

jom bych nedával, to bude jen na krátkou(ikdyž napíšou že jde i na kombi) a jak to dáš na kombajna sedne ti zadek víc než předek..

to bych spíš doporučil kombinaci -55/-35 od v-maxxu na polo 9N(snima máme na fabii dobrou zkušenost), sedne to hezky v lajně

A šli by na 1.2 combi? Nemaš někde na ně kontakt?

zkus www.cartechgroup.cz

na 1,2 combi pujdou a právě snima vykompenzuješ tu 1,2 a kombi(já je právě dal v kombinaci s tlumičema HP předek sem sešrouboval durch dolu a bylo to pecka..)

Zkus prosím mrknout na aukro,je tam pár pružin na polo, co ty na to? Ta cena je nějak podezřelá ;)

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli jste někdo neměli péra weitec. Jde mi abys te v tom jezdili a ne, že to měl kamarád kamaráda a on říkal ;) , jen osobní zkušenost. Díkec :)

Mám na nich najeto kolem 120tis a jsem snima spokojený co se jízdních vlastností týče tak super, akorát si nerozumí s origo tlumičema. Na zhupech poznáš že nestíhaji.Mám -35/-35

post-691-1250442222_thumb.jpg

post-691-1250442234_thumb.jpg

post-691-1250442243_thumb.jpg

Zkus prosím mrknout na aukro,je tam pár pružin na polo, co ty na to? Ta cena je nějak podezřelá ;)

čeče hoď mi spíš odkaz, aukro něrozumět ;)

tyjo ale bacha, psal jsem z pola 9N :kuk:

v odkazu je 6N (to je jiný!!!) :feve:

• 2 měsíce později...

měl bych dotaz niní mám krátkou Fabii 1.4MPI chci jí obměnit za 1.9TDI. Na MPI mám prižiny supersport -35/35 a na TDI bych chtěl také podvozek, ale komplet pružiny i tlumiče myslíte, že bych mohl použít prižiny superspotr a doplnit je nějakými sport tlumiči nebo mám shánět nějaký jiný komplet podvozek popřípadě jaký by ste mi doporučily podotýkám na podvozek KW stavitelný opravdu nemám :-) děkuji za radu

na tdi bych perka z mpi radši nedával, tfdi je těžší, takže nejen budeš uplně jinde se snížením ale mužou pružiny i prasknout! takže prostě na TDI bych dal uplně jiný perka určený na TDI nebo komplet podvozek..

pokud chceš nějakej z levnějšíchj tak dej supersport ten vydrží a na fábku neni drahej, kor nějakej pevnej

mám možnost koupě sport stavitelného podvozku V-Maxx poraďte. v-Maxx dobrá? nebo špatná volba?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.