Laci Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Nesetkal jste se někdo s tím, že když vypnu motor a mám přitom nohu na pedálu ( nevadí jestli spojkovým nebo brzdě), tak to do těch pedálů nepatrně kopne. Těď si nejsem jistej jestli to dělá jak při studenym tak i při teplym motoru. Nedělalo to, až teď a nějak mi hlava nebere co by to mhlo být. TOŽ CHLAPI MUDRUJTE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 (editace) Muzu ti rict jenom to ze mi tohle nedela Mozna uvolneny uchyt motoru? Editováno: 26. Prosinec 2006, autor: xhans69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 27. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 myslíš, že by byl v háji silentblok? Cukne to s pedálama. Na Golfu jsem měl uvolněný silentblok, ale tam jsem to poznal hned, protože to mlátilo s celym motorem při rozjezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.