Přejít na obsah

bílé parkovačky

Eflik

Doporučené příspěvky

doporučuji Philips BlueVision 4000° Kelvin krásné jasné světlo - mají ATEST a 2 roky záruku na prasknutí - já je používal na Feldě a budu kupovat i na Fabču

je to velký rozdíl na nočních cestách a ta krásná barva světla no super dle mého jasná volba :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak, xenony sviti krasne a ty parkovacky mi to tam hyzdi. Chtel bych neco belejsiho, ale netusim, jestli se dela parkovacka s modrym sklem ? Nebo ma tam nekdo z vas diodu ? Ja mel "rozptylku" a vubec se mi to svetlo nelibilo, mozna sem jen mel spatnou diodu, ale v podstate to ani nebylo videt, tak prave se ptam, at sem moudrejsi.

Editováno: , autor: Eflik
Odkaz ke komentáři

kamarat tam ma super tuningove 10mm diody ktore niekde kupil a už ma druhu sadu lebo tie prve pošli.

mne sa to nepáči pretože dioda má dosť smerový charakter a neosvieti tú parabolu dostatočne.

teoreticky by bolo pekné tam dať luxeon diodu, ale tie sú dosť velké a dosť stoja a v neposlednom rade dosť kúria. v GM som videl jednu 5W na chladiči a stála 1500SK...ale svieti krásne

ja špekulujem nasvietiť čočku xenonu odzadu diodou...len je tam dosť nanič pístup a svetlo sa mi zrovna nechce vyberať aby som to skúsil..ale myslím že by to vyzeralo dosť dobre

Editováno: , autor: profor
Odkaz ke komentáři

doporučuji Philips BlueVision 4000° Kelvin krásné jasné světlo - mají ATEST a 2 roky záruku na prasknutí - já je používal na Feldě a budu kupovat i na Fabču

je to velký rozdíl na nočních cestách a ta krásná barva světla no super dle mého jasná volba :palec2:

Hlavne nekupovat 3400 kelvin Philips, ty jsou proti xenonum zluty jak kurakovo zuby... :(

Odkaz ke komentáři

ja špekulujem nasvietiť čočku xenonu odzadu diodou...len je tam dosť nanič pístup a svetlo sa mi zrovna nechce vyberať aby som to skúsil..ale myslím že by to vyzeralo dosť dobre

To zni jako zajimavej napad... Co pak s dirou po W5W? Tu tam nechat jen odpojit?

tam by som tu žiarovku nechal nech tam neni diera ale nesvietila by -_-

Odkaz ke komentáři

Jenom se zeptám...když už někdo máte prakticky všechny světla do bíla, tak to jste měnili i v mlhovkách, protože ty svítěji normálně žlutě.

v hmlovkách by som zasadne nechal žlté, dakde som čítal že to svetlo lepšie preniká tymi mikrokvapkami hmly... a zas...hmlovkami sa nesvieti tak často aby som musel mať pre image biele..

Odkaz ke komentáři

do mlhovek má jedině smysl žluté světlo!!!! jinak parkovačky 5 W Phillips blue vision ultra se 4 tis K. Koupí se třeba v Globusu.

Nemas foto rozsviceno? Ja je prave kupoval v Glubusu :D Ale meli jen ty 3400K a jak rikam, zlut obecna...

Ano, foto pls., taky by mě to zajímalo!

a to se přidávám, k těm zínonům to chce něco hezčího :p

Odkaz ke komentáři

já měl bílé diody co měly svítit doširoka,cena 100kč,a čepičky když mě vnoci zastavili já vypl motor,,sámo že zhasnou světla a zůstanou svítit parkovačky,tak mě povídá pane vše ok,ale to vtěch světlech,to necháme na domluvě,ale dejte si to dopořádku,,,

a obyč 5w celosklo s tím modrým origo lakováním sice dělaj pěknou světelnou elypsu ve světle když se do něj podíváš,,,ale ta barva,,to by nebylo jen na domluvě,,,,modrá je fakt dost prudí

Odkaz ke komentáři

já měl bílé diody co měly svítit doširoka,cena 100kč,a čepičky když mě vnoci zastavili já vypl motor,,sámo že zhasnou světla a zůstanou svítit parkovačky,tak mě povídá pane vše ok,ale to vtěch světlech,to necháme na domluvě,ale dejte si to dopořádku,,,

a obyč 5w celosklo s tím modrým origo lakováním sice dělaj pěknou světelnou elypsu ve světle když se do něj podíváš,,,ale ta barva,,to by nebylo jen na domluvě,,,,modrá je fakt dost prudí

banda ....

Odkaz ke komentáři

No, ono záleží na jejich inteligenci, protože parkovačky s modrým sklem se na některá auta dávají origo od výroby, tudíž jsou homologované. Myslím parkovačky s modrým sklem, ne obarveným.

Odkaz ke komentáři

No, ono záleží na jejich inteligenci, protože parkovačky s modrým sklem se na některá auta dávají origo od výroby, tudíž jsou homologované. Myslím parkovačky s modrým sklem, ne obarveným.

ano JaKr napr tou tou tou -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...