Publikováno Březen 23, 20241 r Ahoj všichni, mam teď nově ojetého kamiqa a všiml jsem si, ze nesviti mlhovky na prave straně - nekde jsem četl ze to je schválně ze svítí jen vlevo, tak jestli to mate taky tak? Diky
Březen 24, 20241 r Pokud je řeč o zadní mlhovce, pochybuji, že je napravo vůbec dotažená kabeláž, natož osazená ledka.
Březen 24, 20241 r Jestli nemyslí vzadu. Pokud zadek, tak svítí jen levá. Chtělo by to líp specifikovat dotaz
Březen 24, 20241 r "Mlhovky na prave straně" - kolik jich tam má být??? Dvě, tři, deset? Opravdu si nikdo nedá ani ty dvě vteřiny práce s tím, aby si to po sobě přečetl, když žádá o radu jiné? @Jiri Kostka Uprav název tématu ať do dává smysl.
Březen 24, 20241 r Předpokládám, že se jedná o pravou zadní mlhovku. Když se do ní pořádně podíváš, tak uvidíš, že nic neuvidíš. Na leve straně uvidíš Led modul (3 ledky). Tak je to správně. Svítí jedna a to levá.
Březen 24, 20241 r Autor Omlouvám se špatně jsem to asi napsal. svetlomety jako takové svítí, ale mlhovka přední jen na levé straně a to samé vzadu, taky jen vlevo. tak jestli mají svítit mlhovky obě ve predu i obě vzadu
Březen 24, 20241 r Vzadu jen levá, v předu musí obě. Co kontrola žárovek na infotaimentu? (jsou tam ledky vím)
Červenec 8Čvc 8 Fabia 2, a to ti nevadí, že toto je sekce KAMIQ? Ptej se na to v odpovídající části fóra. A možná už tam nějaké podobné téma je.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.