pytrys1969 Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ahoj všem nevíte kde bych mohl sehnat pojistnou skřínku která je umístěna na vrchu akumulátoru jsou tam plechové pojistky.Mám jí vypálenou.Nevite kde nebo jestli to dělají v replice a kde se to dá koupit? díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 na vrakaci bude urcite za lepsi penize, jestli bude znicena se pozna pohledem, tak bych se vrakace vubec nebal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobooman Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Zdravim vsechny potreboval bych vysvetlit k cemu jsou ty silne pojistky co jsou primo u baterky mam tam 5 pojistek a ta prostredni 40cetiamperova se mi spalila a nevim k cemu to vede mohl by mi nekdo poslat nejake schema nebo alespon vysvetlivku ktera k cemu je v knizce jak na to o tom neni ani hlasky dik predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Jedna je ABS, pak by mělo bejt startování a tak. Pokud se ti spálila časem-stářím, tak ji vyměň - stojí 52 korun ve Škoda Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Zdravim vsechny potreboval bych vysvetlit k cemu jsou ty silne pojistky co jsou primo u baterky mam tam 5 pojistek a ta prostredni 40cetiamperova se mi spalila a nevim k cemu to vede mohl by mi nekdo poslat nejake schema nebo alespon vysvetlivku ktera k cemu je v knizce jak na to o tom neni ani hlasky dik predem V knihe JAK NA TO mas presne napisane+foto aka poistka je na boxe akumulatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobooman Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 super tak tohle mi pomohlo dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobooman Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 V knihe JAK NA TO mas presne napisane+foto aka poistka je na boxe akumulatoru. prave ze v te knize jsem to nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Strana 292. Kniha JAK NA TO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobooman Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Ja jsem ale slepota ono to v te knize fakt je sory ja vul to nevidel a dik za pomoc vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sapici Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Záleží jakej typ tam je. Já mám 1J0 937 617D a ten jsem koupila ve škodovce za 2000 Kč i s víčkem. Na vrakáči nikde nebyl, tak jsem musela koupit novej a asi za měsíc se vypálil znova. Dělal mi to kabel od alternátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džarda08 Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března Dobrý den, teď jsem měnil baterii a všiml jsem si, že v pojistkovém boxu u baterie je přepálená 50A pojistka. Už to musí být nějakou dobu, ale já jsem nějak nezpozoroval nějaké blbosti co by to auto dělalo nebo nedělalo. Věděl by někdo k čemu jsou jednotlivé pojistky u tohoto vozu? Díky moc. Jinak je prasklý plíšek 50A 2. z kraje od těch nožových pojistek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.