Publikováno Březen 18, 201114 r Ahoj všem nevíte kde bych mohl sehnat pojistnou skřínku která je umístěna na vrchu akumulátoru jsou tam plechové pojistky.Mám jí vypálenou.Nevite kde nebo jestli to dělají v replice a kde se to dá koupit? díky moc za radu
Březen 18, 201114 r na vrakaci bude urcite za lepsi penize, jestli bude znicena se pozna pohledem, tak bych se vrakace vubec nebal
Březen 19, 201114 r Zdravim vsechny potreboval bych vysvetlit k cemu jsou ty silne pojistky co jsou primo u baterky mam tam 5 pojistek a ta prostredni 40cetiamperova se mi spalila a nevim k cemu to vede mohl by mi nekdo poslat nejake schema nebo alespon vysvetlivku ktera k cemu je v knizce jak na to o tom neni ani hlasky dik predem
Březen 19, 201114 r Jedna je ABS, pak by mělo bejt startování a tak. Pokud se ti spálila časem-stářím, tak ji vyměň - stojí 52 korun ve Škoda Auto.
Březen 19, 201114 r Zdravim vsechny potreboval bych vysvetlit k cemu jsou ty silne pojistky co jsou primo u baterky mam tam 5 pojistek a ta prostredni 40cetiamperova se mi spalila a nevim k cemu to vede mohl by mi nekdo poslat nejake schema nebo alespon vysvetlivku ktera k cemu je v knizce jak na to o tom neni ani hlasky dik predem V knihe JAK NA TO mas presne napisane+foto aka poistka je na boxe akumulatoru.
Březen 19, 201114 r V knihe JAK NA TO mas presne napisane+foto aka poistka je na boxe akumulatoru. prave ze v te knize jsem to nenasel
Březen 19, 201114 r Ja jsem ale slepota ono to v te knize fakt je sory ja vul to nevidel a dik za pomoc vsem
Březen 21, 201114 r Záleží jakej typ tam je. Já mám 1J0 937 617D a ten jsem koupila ve škodovce za 2000 Kč i s víčkem. Na vrakáči nikde nebyl, tak jsem musela koupit novej a asi za měsíc se vypálil znova. Dělal mi to kabel od alternátoru.
Březen 26, 20241 r Dobrý den, teď jsem měnil baterii a všiml jsem si, že v pojistkovém boxu u baterie je přepálená 50A pojistka. Už to musí být nějakou dobu, ale já jsem nějak nezpozoroval nějaké blbosti co by to auto dělalo nebo nedělalo. Věděl by někdo k čemu jsou jednotlivé pojistky u tohoto vozu? Díky moc. Jinak je prasklý plíšek 50A 2. z kraje od těch nožových pojistek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.