Majký Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 nazdárek mám problém zda se snažím vytáhnout okno u řidiče tak okno vyjede a zase sjede do 1/3 musím ho vytahovat po kouskách. někdy to ani nereaguje na automat vytažení - jinak zda ho vytahuji klíčkem v zámku tak je vše OK. může to dělat ovladač nebo čidlo na dovření okna? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 vyleze uplne hore a potom zleze dole a potom nejde automat? bude to to čidlo ktore je v motori tak neviem neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 no z 10 pokusů 9x se zatáhne a hned zase sleze do té 1/3 na 10 to je ok (tedy jak kdy) dle mého to bude nějaké tlakové čidlo ale netusím kde tam je nebo jak ho nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) no z 10 pokusů 9x se zatáhne a hned zase sleze do té 1/3 na 10 to je ok (tedy jak kdy) dle mého to bude nějaké tlakové čidlo ale netusím kde tam je nebo jak ho nastavit. Zkusil jsi udělat základní nastavení dojezdů? Třeba klíčem. Odemčeš , v odemčené poloze podržíš a po sjetí oken podržíš min 3 vteřiny. Zamčeš, v zamčené poloze podržíš, okna se zavřou a držíš min 3 vteřiny. Toto nastavení se dělá třeba po odpojení akumulátoru. Máš to popsáno v návodu od vozidla Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Nedela to nejaky divny zvuky? Me to delalo neco podobnyho a mel jsem tam zacuchany lanko.... oprava stala skoro 3 tis kc. Meni se to kus za kus (ach jo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Pepa: 3 sekundy jsou cela vecnost, tak dlouho bych nedoporucoval trapit ten motorek. To tlacitko staci jenom promacknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Pepa: 3 sekundy jsou cela vecnost, tak dlouho bych nedoporucoval trapit ten motorek. To tlacitko staci jenom promacknout. OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 díky ale návod nemám byl ukraden i se serv. knihou jinak to nepomáhá taky mě napadlo - jinak nic nerachotí je vše klidné jen to v létě mě to neštvalo ale jak klesla teplota a okno vytahuji na 3x no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian24 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Majký: mám ten istý problém odkedy som si namontoval deflektory na okná. Ak ich dám dole je všetko OK. Pri tých ofukoch je tam málo miesta pre sklo, takže čidlo asi automaticky sklo spustí dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 to bude stejné ale já je nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUPKAR Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 To iste robilo aj mne na prednom vodicovom okne. Ale po case mi to prestalo blbnut bez zasahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 k tým deflektorom... ja mám teraz na aute už tretie. prve som mal ani neveim akej značky, tam mi okno zliezalo len občas...ale už zdobia auto niekomu inemu, ukradli mi ich potom som kupil Team HEKA, sú pekné, ale tí poliaci to nejak odflakli a urobili ich menšie a vobec mi tam nedržali...tak som ich dal dole. potom som kupil origo škodovacke a musim povedať že su naj. perfektne držia a spôsob ich uchytenia zaručuje že okno nezlezie pretože deflektor ako je zasadený je vyšponovaný od okna. back k prispevku... nemaš to ešte v záruke? inak ked okno dochadza už hore neni počuť nejaky zvuk žeby do niečoho narazilo? ono je možné že aj tie kolajničky budu doondene v tej hornej polohe...chcelo by to dvere rozobrať a pozrieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 v záruce to není r.v. 2000 pokusím se někdy podívat na střeva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 jedine ti ostava to rozobrať, dať dole motor, vybrať tu medzistenu, ty maš štastie že maš ešte skrutky a skúsiť ten mechanizmus nasucho, prípadne kolajničky jemne premazať a nasadiť naspäť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.