cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Hoši,asi jste si stáhli kdysi hru ze škodováckého webu,ale mě zajímá,jestli má někdo full verzi a taky,jestli někomu funguje s volantem.Nemůžu se v nastavení dostat na volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Mel jsem full verzi, ale brzo jsem se ji zase zbavil, je to arkada a to me neba. Na volant to slo, byt force feedback stal za prd. Nevim, ale v kvalite fyziky pohybu aut neni nad Richard Burns Rally... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 A na volant jsem i ta demo?mě to moc nezajímá,ale kluk to hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 No to clovece nevim, ja mel az full verzi. Zkusim pohledat v archivu a zjistit - teda jestli to v tom bordelu najdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Tak jsem stah to demo a normalne to na volant jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 mě to nepustí dát volant,pouze keyboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 No to je divny, ja mam Momo Racing Wheel pripojeny pres USB a normalne ho mam ve vyberu... V jinejch hrach funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 v jinej hrách ok.mi to na výběr nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Tak takhle na dalku fakt netusim... Jak ho strcim do USB, system ho nadetekuje a pak je videt vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 uvidíme.Dal jsem tam NSF tak teď hraje to a tam to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 kde se to dalo stáhnout? Já sem si to kdysi stáhnul, ale nějak jsem to zašantročil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 (editace) TomasB: Sice jen demo, ale tady: Demo na webu skoda-auto.cz Editováno: 31. Prosinec 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 (editace) No dost dobrý, skoro chci Okinu II RS Ale jen do tý doby, než brácha klíďo píďo projel kombajnem Editováno: 31. Prosinec 2006, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 TomasB: Sice jen demo, ale tady: Demo na webu skoda-auto.cz díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.