havrda Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Našel jsem přední čirou optiku - výrobce TYC. Nevíte někdo co je to zač a jestli koupit přední světla od tohoto výrobce nebo radši originál od Autopalu? Jsou totiž v akci za 2100 kč. Motorek je součástí světel nebo se kupuje zvlášť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Pokud vím, tak TYC dělá přední čirou optiku jenom na Fabie, ale pokud by byla už na Octu, tab by to bylo supeer, máš nějakej odkaz nebo fotky těch světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Mrkni sem /www.auto-lz.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregori Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Čau, koukám že na www.auto-lz.cz opravdu přední čiré lampy na O1 mají, nevíte, jaký je rozdíl mezi origo a těmato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) Tady je originál 3 380 kč http://www.aci.cz/img.asp?stiid=13512 Porovnávám ty fotky a vypadají stejně. Za ty prachy je to bomba Editováno: 3. leden 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ja koupil za 3500 obe jety, v dobrym stavu az na prdly horni (trochu zbytecny) drzaky, ale tohle bejt tenkrat, asi nevaham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Tak já přidám zkušenost. Předělal jsem předek na facelift a protože jsem nemohl sehnat origo světla za rozumnou cenu, koupil jsem repliky TYC. Mám je cca rok, paraboly jsou stabilní od originálu takřka nerozeznatelné (při bližším pohledu je na parabole logo od vírobce). Co mě ale zamrzelo, jsou motorky. Jeden jsem musel opravovat, protože se rozlomilo plastové kolečko převodovky motorku - opraveno. Světla svítí OK, obě mě přišly cca na 5100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) Nenasli jste nekdo hosi jen ty ciry skla nebo polykarbonat nebo co je to za matros.Dik Editováno: 3. leden 2007, autor: karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Takže díky všem za poznatky a připomínky, objednávám je od TYC. S tím motorkem - pokazit se může i origoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 tak se opravuji, za tu cenu jsou super, jak jsem přestal uvažovat o přestavbě na facelift, tak začínám zase uvažovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.