Majký Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 máš pravdu mám také 1.4 74kw a je poznat co zrovna tankuji já beru pouze u Shellky a je poznat zda jedu na 95 nebo 100 jinak ta 100 stojí stejně jako 98 jinde tak proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Tankuju pouze u Shellu a musim rict, ze rozdil mezi N95 a V-Power racing je dost znacny... Profor muze potvrdit ze ve vsech jizdnych rezimech jsem mu ujizdel (ne o moc, ale preci) ... combi vs. hatchback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Nejsem žádný odborník na palivo,ale podle mě se nepozná hned pokud někdo tankuje V-Power racing. Mozna motor pojede lepe za studena nez s horsim palivem, ale nechce to natankovat jednou a cekat zazrak. Chce to palivo nejakou dobu pouzivat a pak teprve delat zavery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 no rozhodol som sa, ze pridam aj ja prispevok: ad shell: ak neviete skoro vsetok benzin na SR je zo slovnaftu, ale jedine shell ma nadrze priamo v slovnafte, kde pridavaju aj aditiva, a teda urcite v tescu nemaju taky isty benzin ako na shellke ... a dokonca slovnaft ma kvoli tomu aj ine ceny benzinu pre shell ako pre ostatnych ( samo ze vyssie ) ad 98 okt a znackova benzinka: na toto je dobry nas stary favo 136 (karburator) z roku 1990 naj. 160 tkm- das neznackovy benzin, nechce sa mu do otacok a klepoce. das znackovy napr. shell, slovnaft vsetko ok. a ked sem tam das 98, tak sa trocha vypali bordel, a ide o volaco (malo) lepsie (ale oplati sa ked natankujes shit, aby sa to premiesalo, inak nie) takze uz tankujeme len u preverenych cerpaciek PS: ani kazda slovnaft, omv benzinka nemusi byt dobra PS2: u shellu som nemal problem ( zatial ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dari Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ja jsem vzdy tankovala u Shellky - s benzinem nebyl zadny problem, ale jakmile jsem si koupila diesla a tankovala jen na shellce, tak mi auto zacalo rano spatne chytat. Tak mi nekdo poradil OMW a uz nejedu jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 no rozhodol som sa, ze pridam aj ja prispevok:ad shell: ak neviete skoro vsetok benzin na SR je zo slovnaftu, ale jedine shell ma nadrze priamo v slovnafte, kde pridavaju aj aditiva, a teda urcite v tescu nemaju taky isty benzin ako na shellke ... a dokonca slovnaft ma kvoli tomu aj ine ceny benzinu pre shell ako pre ostatnych ( samo ze vyssie ) ad 98 okt a znackova benzinka: na toto je dobry nas stary favo 136 (karburator) z roku 1990 naj. 160 tkm- das neznackovy benzin, nechce sa mu do otacok a klepoce. das znackovy napr. shell, slovnaft vsetko ok. a ked sem tam das 98, tak sa trocha vypali bordel, a ide o volaco (malo) lepsie (ale oplati sa ked natankujes shit, aby sa to premiesalo, inak nie) takze uz tankujeme len u preverenych cerpaciek PS: ani kazda slovnaft, omv benzinka nemusi byt dobra PS2: u shellu som nemal problem ( zatial ) No, vzhledem k tomu, že to Fako 136 má trochu jinou kompresi než Fako 135, tak použití 98 okt. benzínu se směsí 95 ok. benzínu - výsledek "bezolovnatý" Super 96 - ano, na něco takového to auto ze začátku jezdilo. Nebo si už nevzpomínáš? U nových aut se dokáže ŘJ adaptovat na používaný typ benzínu (pokud je lepší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Mám jezdit na N98 (1.4 74kw) jednou jsem vzal za 500kč u JET N95 a už nikdy více autu se vůbec nechtělo do otaček pak chápu proč všude píšou že 74kw fabka do 3tis netáhne pak jsem se vrátil na N98 a pohoda.Ted zkoušim 100oktanů tak jsem zvědav jestli bude znát rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 No já po porovnání mezi mistní neznačkovou pumpou a OMW tankuju u OMW protože za stejné peníze stejnej vysledek,ale u OMW snad lepší benzín..Za 1000kč/35,5lit na OMW najedu např.550km a po natankování nez.benz.za 1000kč/37lit najedu 530-550km,takže se mi zvyší spotřeba tak o 0,5litru.Rozdíl v ceně benzínu je 1kč/litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 V Liberci a v Praze je čerpačka ETK, znáte ji někdo? Tankujete někdo u ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Dělal jsem test do prace natankoval jsem na Slovnaftu za 200,- a pozdeji na Shellce taky za 200,- .Slovnaft levnejsi benzin tím padam ho bylo vic ale Shell dražší benzín ale najel jsem na nej vic než u Slovnaftu a osobně si myslim čím kvalitnější benzin tim lip, žere to min a je to lepši pro vůz. A to že maji benzínky stejny benzín není pravda sice to je od stejného výrobce ale každá benzínka ma svou upravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Při testu "za 200,-Kč" nemáš šanci zjistit jaká je skutečnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 NE U HYPERMARKÉTŮ Nevidím problém s tankováním u hypermarketů! Vozí tam úplně stejný benzín jako na Shelky apod. Souhlas. Dodavatelem paliva u hypermarketů je zpravidla OMV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Odporučam tankovať Shell V-POWER.Začal som ho tankovať po 20tkm a je rozdiel medzi N95 a V-POWER.Ak ma niekto motorovú pilu alebo kosačku, tak tam je ten citelni rozdiel.S pozdravom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.