Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdaec kluci,

Mám na vás velikou prosbu. Našlo by se tady takový dobračisko, který často jezdí Prahu - Olomouc, nebo přes Olomouc??? Potřeboval bych z Barrandova vyzvednout 4 ks nových (čistých) plecových disků. Dal bych odměnu 500,-

Díky, Milan.

Vloženo
a co DHL , PPL ?

PPL, to bylo první, na co jsem myslel. Ale tomu maníkovi se do posílání evidentně nechce. Ještě jsem si nestačil ověřit cenu, kolik by to PPL stálo. Prý tak do tisíce...

Vloženo
Zdaec kluci,

Mám na vás velikou prosbu. Našlo by se tady takový dobračisko, který často jezdí Prahu - Olomouc, nebo přes Olomouc??? Potřeboval bych z Barrandova vyzvednout 4 ks nových (čistých) plecových disků. Dal bych odměnu 500,-

Díky, Milan.

Ve Velké Bystřici máš terminal DPD tel 585353074 Zavolej si tam a poptej se. Já to typuji, že by to mohlo stát tak do čtyř max pěti stovek.

Vloženo

Kluci díky za rady a pomoc.

Slíbil jsem, že písnu, jak jsem s tím dovozem dopadl. Nějak nemůžu najít vhodná slova na pochvalu Blondakaxxx!!! Protože opravdu nevídané se stalo skutečností! Blondak se sešel s prodejcem plechů v Praze, ze svého je tam zaplatil a dovezl mi je skoro až pod nos!!!!!!! Na předávku zboží jsme si dali scuka u hotelu na kraji Olomouce. Zaplatil jsem cenu + 500,- odměnu a vzal si 5 ks krásných úplně nových, v krabicích zabalených disků.

Kdyby všechny obchody probíhali tak vzorně jako tenhle, to by bylo na světě fajn...

ještě jednou díííky Blondakovixxx z Ostravy. -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...