maca Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 maca: tak něco takovýho by se mi líbilo... pořádnej širokej bodykit, auto až na zemi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 maca: tak něco takovýho by se mi líbilo... pořádnej širokej bodykit, auto až na zemi.. Souhlas s Dakiainem,poradne siroky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 maca: tak něco takovýho by se mi líbilo... pořádnej širokej bodykit, auto až na zemi.. až na to křídlo se mi to moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Ze staré zásoby obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 ty vole doufám že je v tom HTP :smich: :smich: maca ee HTP nie ale 1,0 MPI ! ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 wrc je wrc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 wrc je wrc... Myslim ze je na prodej. Jinak krasny WRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 co je na něm pěkného?? zadek je hrozný aspon to mohl dodělat, taktéž přední blatníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 zdá se mi to, nebo řidič sedí uprostřed a ne klasicky na levo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 wrc je wrc... tak asi majitel chtěl udělat hezky wrc, ale podle mě mu bud došla trpělivost a nebo peníze a výsledek je docela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Kola Porsche orig ... a Seat dle me Luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Menší EVOluce té předchozí červené RS, myslím, že pořád Luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Už jsem viděl na netu a nemůžu se vynadívat....decentní a prostě jedním slovem...KRÁSA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Něco z Mobile.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Pane Karfík vy nás teda zásobujete...... Teda jestli můžu,tak ta stříbrná u mě asi takhle ,troche extrém.Zbytek - hezký dost. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 kterou stříbrnou myslíš? já tam žádnou nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Hele Dakie,ty rejpale jeden , ta z příspěvku 12.56.Dobrá stříbrná asi není,co já vím ,tak střelím třeba šedivou...... Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 šedá stone metalíza a je špičková, přesně takle má vypadat pořádný auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 souhlasím s Tomínem, ta šedá stone se mi taky nelíbí. působí divně a ty kola v podběháh tomu vůbec nesluší jinak zbytek pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 to auto má jedinou vadu, že je na vzducháči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twimpi Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 vypadá to super ta šedé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.