IvanaII Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Ahoj spiďulo,co to máš v avataru za felišku?? A co ty ,že nejsi na Ahoj Ivanko, pěkná viď ? Sice trošku kvete na předních blatnících a na prazích, ale jezdí pěkně A na pivku jsem byl včera do 3:30 a zítra ráno jdu do práce, tak nemužu jj feldy jsou pěkné... Aha tak to máš odpité V neděli do práce?! Že se ti chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Čágo Spidiku, brzy ráno vyrážím do Polonie za pšonkama tak proto abstinence Čao, no tak to jóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 jj feldy jsou pěkné...Aha tak to máš odpité V neděli do práce?! Že se ti chce Jj, kam se na to hrabe oktávka. Odpité ani ne, měl jsem je jednu jedenáctku, ale mám sepsané, odsouhlasené a podepsané... Do práce se mě nechce nejen v neděli, ale kšefty jsou kšefty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Jj, kam se na to hrabe oktávka. Odpité ani ne, měl jsem je jednu jedenáctku, ale mám sepsané, odsouhlasené a podepsané... Do práce se mě nechce nejen v neděli, ale kšefty jsou kšefty... no jo oktávka je oktávka,ale golfík je golfík Jen jednu?? A co sepisuješ? Jo jo kšefty jsou kšefty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 no jo oktávka je oktávka,ale golfík je golfík Jen jednu?? A co sepisuješ? Jo jo kšefty jsou kšefty Njn, já zapoměl, že golfík je golfík sepisuju závěť, na to je potřeba čistá hlava, aby mohla být notářsky ověřena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Njn, já zapoměl, že golfík je golfík sepisuju závěť, na to je potřeba čistá hlava, aby mohla být notářsky ověřena Spiďo ,co blbneš?? nebo si ze mě děláš srandu,co?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Spiďo ,co blbneš?? nebo si ze mě děláš srandu,co?! I kdeže, ale nehoda není náhoda... Kam jedete letos na dovču...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 I kdeže, ale nehoda není náhoda... Kam jedete letos na dovču...? Ale no ták... No tak to ještě nevím... a kam vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Ale no ták...No tak to ještě nevím... a kam vy? Hrozně bych se chtěl podívat do St. Tropez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Hrozně bych se chtěl podívat do St. Tropez A co ti v tom brání? Domeček ,finance? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 A co ti v tom brání? Domeček ,finance? V principu nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Spiďulo jdu spinkat,tak dobrou noc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tož dobréj večír nééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Spiďulo jdu spinkat,tak dobrou noc... Dobrou Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 tak zase jen juknu zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Hmm, tak dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 tak koukám kždej jde spát tak brou jsem tedy v práci, ale což snad to nikdo nepráskne, že půjdu taky spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Dobrou vespolek bando jedna nezbedná :kol-29: :kol-29: :kol-29: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dobré nedělní dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Áááá heleme se.....presidentskej má narozeniny Takže Viktore všechno nejlepší atd atd :band Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Taky se připojuji Vitoo -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jéé mlaďas Vikouš má dneska narozeniny tak vše nej draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak já se taky připojuju, i když opožděně, a dovolil jsem si tady třešničky z vlastní zahrádky...no třešničky nebyly, tak pomeranče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 A Vy ostatní, nevysedávejtu furt v té hospodě, pojďte radši něco dělat třeba na zahrádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Dneska je tu asi celozávodní dovolená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky