MichalF Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Dneska to tu zije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 DObre ranko mladeznici !!! Cau zradce.... :-) Co to plaaacaaas ? Hold bylo hnusne ... tak se mi nechtelo ... Vyyyyymluva........ Nene zadna vymluva ... Jasny...v pohode...ale vyhlizel jsem cervenyho srsne :-) Bylo tam cerny,zluty a stribrny RSo, ale cervena chybela :-) No a co cerna ? Byla ? Jedete tedka do Doks ? Asi cece ne....neni cas... :-( RE: Cerveny tam bylo moje akorat traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 No jo ... tak chybelo jen cerne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Jaster : Jedes o vikendu do Doks ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Jaster : Jedes o vikendu do Doks ? RE: Kdyz bude cas a pocasi , rad bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 No jo ... tak chybelo jen cerne ! RE: Pohrebaci neprijeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Jaster : Jedes o vikendu do Doks ? RE: Kdyz bude cas a pocasi , rad bych... Taky tak pokud vyjde pocasi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 tady je ale dneska mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) Skurvený škoda auto. Sakra pruděj mě že na mých stránkách o Octavii kterou vyrobyla škoda auto je znak škoda auto. Asi se stydí za svůj výrobek. Nejradši bych se na to vysral a stránky stáhnul Vysrat se na to Editováno: 15. Květen 2007, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Skurvený škoda auto. Sakra pruděj mě že na mých stránkách o Octavii kterou vyrobyla škoda auto je znak škoda auto. Asi se stydí za svůj výrobek. Nejradši bych se na to vysral a stránky stáhnul Vysrat se na to Fakt jo ? To sou idioti ... tak ten znak jen pouprav malicko a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Skurvený škoda auto. Sakra pruděj mě že na mých stránkách o Octavii kterou vyrobyla škoda auto je znak škoda auto. Asi se stydí za svůj výrobek. Nejradši bych se na to vysral a stránky stáhnul Vysrat se na to Nekdo tam chce asi premie Tak umaz ze znaku to "AUTO", to by teoreticky melo stacit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Cau Dimousi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) Nekdo tam chce asi premie Tak umaz ze znaku to "AUTO", to by teoreticky melo stacit... No nejdřív jim vadilo, že tam mám v tom shopíku taky ten znak protože design byl stejnej že by to mohlo mást spotřebitele to celkem chápu tak jsem ho dal pryč a pro jistotu jsem dal celej ten shopík z kterého mám beztak celkem prd, jen malu provizi, ze stránek na jinou subdoménu shop.skodaoctavia.cz a na stránkách je odkaz na ty jiné stránky. A na té subdoméně už není znak nikde tak jsem myslel, že to stačí. Dneska volá znova, že je v patičce znak a že tam být nemůže tak řikám že už ten obchod je na jiných stránkách a ona , že tam mám odkaz a že se mužu tvářit že to není součástí webu ale je ať znaky odstraním. Tak jsem je vymazal a volám jí a zase ať ještě smažu ty ikonky u článků se znakem, že by si spotřebytel mohl myslet že je návod od škoda auto. Ať všechny znaky odstraním. Na netu je x stránek včetně těhle kde to je a v poho. Ještě by mě mohla říct ať sundám ze stránek oficiální fota a mužu to zabalit. Editováno: 15. Květen 2007, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 cau sokolíci Sam si !!! Sám jsi a na jiné to svádíš... ale jinak zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Bre ranko mladeznici ! cau sokoliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nazdar bazar!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Bre ranko mladeznici ! cau sokoliku Sam si ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Brý den Ahoj mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nazdar bazar!!!!!!!!!!! Cus mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nazdar bazar!!!!!!!!!!! Cus mladezniku ! Teda, chvilku tu člověk není a tobě ty čísla za příspěvky skáčou geometrickou řadou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 S Vama si clovek pokeca, vsechny hezky privitam a nikde nikdo vsichni se vyparili !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nazdar bazar!!!!!!!!!!! Cus mladezniku ! Teda, chvilku tu člověk není a tobě ty čísla za příspěvky skáčou geometrickou řadou!!! No slava, nekdo se prisel podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky