MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Brej vecir mladeznici !!! Dobrej večír mladý pane, tak co to bude ? Desítečka, dvanáctečka nebo jste zde vozem ? Vozem sem, ale zustanu pres noc takze bych prosil pro jistotku dve dvanactky at nemam problem se zakonem a hezky orosene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj Mišul -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj Mišul -_- Ahojky, jakpak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Brý večír ve spolek -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ajój do Tišnova?Jak se vede? No jde to, ale jsem nějaký malátný jako frontman kapely Chinaski, asi to chce paňáka Spidulo tak si ho dej!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Brý večír ve spolek -_- -_- -_- Ahoj mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Zdar jak sviňa,jak se vede?Plznička by nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj Mišul -_- Ahojky, jakpak se mame ? Ale jo uuuuž dobře..A jak ty? Ajojka Badysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj Mišul -_- Ahojky, jakpak se mame ? Ale jo uuuuž dobře..A jak ty? Ajojka Badysku My se mame bajecne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Brý večír ve spolek -_- -_- -_- Zdar jak sviňa panééé... -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahojky Ivanko a Michaléééé -_- kua koukal jste někdo na ty agenty ve výměně manželek, samá jáhle,zrní atd, to bych asi i onemocněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Spidulo tak si ho dej!! Raděj nééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahojky Ivanko a Michaléééé -_- kua koukal jste někdo na ty agenty ve výměně manželek, samá jáhle,zrní atd, to bych asi i onemocněl jj hustéé, to bys asi nebral co?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahojky Ivanko a Michaléééé -_- kua koukal jste někdo na ty agenty ve výměně manželek, samá jáhle,zrní atd, to bych asi i onemocněl Radsi snad ani neee ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Brý večír ve spolek -_- -_- -_- Zdar jak sviňa panééé... -_- -_- -_- Čus bus Spidáčku -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Spidulo tak si ho dej!! Raděj nééé... No jak myslíš a jak se cítíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahojky Ivanko a Michaléééé -_- kua koukal jste někdo na ty agenty ve výměně manželek, samá jáhle,zrní atd, to bych asi i onemocněl jj hustéé, to bys asi nebral co?! no já myslím že bych byl tolerantní, možná i prvních pět minut bych přežil, déle ne lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 kua koukal jste někdo na ty agenty ve výměně manželek, samá jáhle,zrní atd, to bych asi i onemocněl Jj, čučel jsem na ty wemena a hnedle jsem dostal chuť na řádnej šnicl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 No jak myslíš a jak se cítíš... Maximálně dnes bude sklenka vína... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Jj, čučel jsem na ty wemena a hnedle jsem dostal chuť na řádnej šnicl.... no to je nápad ten by tu měl být ještě v kastrólu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 kua koukal jste někdo na ty agenty ve výměně manželek, samá jáhle,zrní atd, to bych asi i onemocněl Jj, čučel jsem na ty wemena a hnedle jsem dostal chuť na řádnej šnicl.... dneska byl....šnicl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 No jak myslíš a jak se cítíš... Maximálně dnes bude sklenka vína... ja tu mám litra citrusa a nikoho do party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 No jak myslíš a jak se cítíš... Maximálně dnes bude sklenka vína... ja tu mám litra citrusa a nikoho do party Včera si měl párty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 kua koukal jste někdo na ty agenty ve výměně manželek, samá jáhle,zrní atd, to bych asi i onemocněl Jj, čučel jsem na ty wemena a hnedle jsem dostal chuť na řádnej šnicl.... dneska byl....šnicl... tady se také podával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 No jak myslíš a jak se cítíš... Maximálně dnes bude sklenka vína... ja tu mám litra citrusa a nikoho do party Včera si měl párty nj s Myslivcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky