Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
koukám neděla všude stejně lol

No zajisté, konkrétně kuřecí, bramborová kaša a červená řepa

:palec2: tož peří bylo minulé vikend tak ted byl vepřoň, ale jako taky dobrý ;)

Vloženo

No jistěéééé, šnicl v jakémkoliv provedení vždy potěší... ;)

Jinak nám dnes skončilo Woetherseečko, ani nemusím psát, ja su nasranéééé... :feve::aggressive::help:

Vloženo
Jinak nám dnes skončilo Woetherseečko, ani nemusím psát, ja su nasranéééé... :feve::aggressive::help:

no vida, tak to abych se pak pokouknul po fotkách co zas letí za hranicema :palec:

Vloženo
koukám neděla všude stejně lol

No zajisté, konkrétně kuřecí, bramborová kaša a červená řepa

:palec2::D :D :D

Vloženo
no někdy by to chtělo "všeho s mírou" :palec2:

Jj, dneska jsme se o to s otcem bavili, že ty největší békárny jsou už v útlumu a začíná se dodržovat pravidlo 3, čili kola, podvozek a lak.

Vloženo
no někdy by to chtělo "všeho s mírou" :palec2:

Jj, dneska jsme se o to s otcem bavili, že ty největší békárny jsou už v útlumu a začíná se dodržovat pravidlo 3, čili kola, podvozek a lak.

tak tak klasika a že když jedeš po nemecku takto upravených potkáš hodně, a naprostá špička, ale ty jejich céééééésty :help::help::palec2:

Vloženo
tak tak klasika a že když jedeš po nemecku takto upravených potkáš hodně, a naprostá špička, ale ty jejich céééééésty :help::help::palec2:

Jj, souhlas... ;)

mrkni na tohle, tohle mě dostává do kolen...

post-272-1179691908_thumb.jpg

Vloženo
Jj, souhlas... ;)

mrkni na tohle, tohle mě dostává do kolen...

:palec2::palec2::palec2:

já potkal ted v němec nového Caddy černé barvy, složené k zemi a na chrom ASA co měl tady na té černé A4 z Hranic, nevim ted to označení a naprosto mě to dostalo !

Vloženo

já potkal ted v němec nového Caddy černé barvy, složené k zemi a na chrom ASA co měl tady na té černé A4 z Hranic, nevim ted to označení a naprosto mě to dostalo !

Jj, tuším ASA AR1 ;)

Mimochodem...

post-272-1179692278_thumb.jpg

Vloženo

Jj, tuším ASA AR1 ;)

Mimochodem...

ááá koukám opět se účastnili :palec:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...