Sejis Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 trošku jsem se vyválel s čtyřkolkou,sletěl jsem z 35 metrovýho srázu já dest salt a čtyřkolka 8 salt,z toho mě jednou tefila ......... no to jsem si mohl myslet...to uz si letos 3 za znamejch co se vyvaleli na 4kolce a nedopadli uplne nejlip no upřimě řečeno,znovu jsem se narodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 trošku jsem se vyválel s čtyřkolkou,sletěl jsem z 35 metrovýho srázu já dest salt a čtyřkolka 8 salt,z toho mě jednou tefila ......... no to jsem si mohl myslet...to uz si letos 3 za znamejch co se vyvaleli na 4kolce a nedopadli uplne nejlip no upřimě řečeno,znovu jsem se narodil tak jeste ze tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Dobrý den 2Sejda: Ty voe, tak ti gratuluji k dalším narozeninám. Hlavně, že žiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 trošku jsem se vyválel s čtyřkolkou,sletěl jsem z 35 metrovýho srázu já dest salt a čtyřkolka 8 salt,z toho mě jednou tefila ......... no to jsem si mohl myslet...to uz si letos 3 za znamejch co se vyvaleli na 4kolce a nedopadli uplne nejlip no upřimě řečeno,znovu jsem se narodil tak jeste ze tak uf uf,jenom mi problesklo hlavou po druhým saltu vzad,jest-li mě trefí na tvrdo,tak to je konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Dobrý den2Sejda: Ty voe, tak ti gratuluji k dalším narozeninám. Hlavně, že žiješ čágo pítr,ani nevíš jakou máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 uf uf,jenom mi problesklo hlavou po druhým saltu vzad,jest-li mě trefí na tvrdo,tak to je konec no prave znamemu spadla na nohy a je na vozejku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 dopadla podstatně lépe,než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 uf uf,jenom mi problesklo hlavou po druhým saltu vzad,jest-li mě trefí na tvrdo,tak to je konec no prave znamemu spadla na nohy a je na vozejku vždy si beru helmu,tentokrát néééé,kokot jinak zlomený žebra,zhmožděnou plíci,rozbitou hlavu,roztrhanej malíček,natržený sval v rameni,naražený bok a nesčwtný pískový lišej,neb to byla pískovna ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ty ve jen blbni ty vocasi,takhle na stary kolena. ty jsi mel panu bohu ne libat nohy,ale kourit pindoura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ty ve jen blbni ty vocasi,takhle na stary kolena. ty jsi mel panu bohu ne libat nohy,ale kourit pindoura to nemohu sám sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 uf uf,jenom mi problesklo hlavou po druhým saltu vzad,jest-li mě trefí na tvrdo,tak to je konec no prave znamemu spadla na nohy a je na vozejku vždy si beru helmu,tentokrát néééé,kokot jinak zlomený žebra,zhmožděnou plíci,rozbitou hlavu,roztrhanej malíček,natržený sval v rameni,naražený bok a nesčwtný pískový lišej,neb to byla pískovna ..... Ty voe, to se doktoři nadřeli a tvůj anděl strážný ještě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 uf uf,jenom mi problesklo hlavou po druhým saltu vzad,jest-li mě trefí na tvrdo,tak to je konec no prave znamemu spadla na nohy a je na vozejku vždy si beru helmu,tentokrát néééé,kokot jinak zlomený žebra,zhmožděnou plíci,rozbitou hlavu,roztrhanej malíček,natržený sval v rameni,naražený bok a nesčwtný pískový lišej,neb to byla pískovna ..... Ty voe, to se doktoři nadřeli a tvůj anděl strážný ještě víc no byla to fuška pro toho anděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ja jsem ti teeda v tom pripade dluznej taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 uf uf,jenom mi problesklo hlavou po druhým saltu vzad,jest-li mě trefí na tvrdo,tak to je konec no prave znamemu spadla na nohy a je na vozejku vždy si beru helmu,tentokrát néééé,kokot jinak zlomený žebra,zhmožděnou plíci,rozbitou hlavu,roztrhanej malíček,natržený sval v rameni,naražený bok a nesčwtný pískový lišej,neb to byla pískovna ..... Ty voe, to se doktoři nadřeli a tvůj anděl strážný ještě víc no byla to fuška pro toho anděla aspoň se teď můžeš věnovat psíkům , písni mi na sebe mail, něco ti pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 zase nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 zase nikdo Hoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Boblý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 uf uf,jenom mi problesklo hlavou po druhým saltu vzad,jest-li mě trefí na tvrdo,tak to je konec no prave znamemu spadla na nohy a je na vozejku vždy si beru helmu,tentokrát néééé,kokot jinak zlomený žebra,zhmožděnou plíci,rozbitou hlavu,roztrhanej malíček,natržený sval v rameni,naražený bok a nesčwtný pískový lišej,neb to byla pískovna ..... No tak to jsi dopadl jaks taks jeste dobre..Navic,kdyz jsi nemel skopek..Bud rad,ze ses celej,ac trochu polamanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Sejdo ty seš bejk ; no taky gratulace k dalším narozeninám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 patek vecer a v hospe nikdo... chlapi vy snad chlastate nekde jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ahoj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 zdravim prostejov kua ani ta TV uz me nebavi - koukam se na to jak se tady blyska z nebe - buh se asi nas.al a tak prahu chce vystrasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 pozdrav opětuji do Prahy/Bilovce a přidám jeden dortík na oslazení života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 dnes Praha koukam, ze mala slavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 jj už 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky