baurak Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 cauves Jirko čágo Jířo jak se vejde ale jo celkem to i jde...jak u tebe kaskadere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 cauves Jirko čágo Jířo jak se vejde ale jo celkem to i jde...jak u tebe kaskadere lepší se to díky bohu,ale natržený úpon a žebra,žádnej šlágr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 lepší se to díky bohu,ale natržený úpon a žebra,žádnej šlágr si myslim ze to nebude zadna hitparada...ale ty jsi odolnej ty to vydrzis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 co delala blikaci lama? jinak ahoj jirkove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 co delala blikaci lama?jinak ahoj jirkove si hral na kaskadera a trosku mu to nevyslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 jo sejda si hral na mladyho a zapomnel ze uz je to pan v letech nejaky sport pane sejdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 jo sejda si hral na mladyho a zapomnel ze uz je to pan v letech nejaky sport pane sejdo? no jo zapomnel ze uz to neni junák no nezvladl motorizovany stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 ale ale 4kolecka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 ale ale 4kolecka? hm hm čtyřkolka a pád z 35 m v pískovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Dobrý večer kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Dobrý večer kamarádi... Zdar jak Brno, hello dolly -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Zdar jak Brno, hello dolly -_- Čao Bady, kurnik taxem teď koukal i na pravej horní nosník a je tam boule jak bejk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Zdar jak Brno, hello dolly -_- Čao Bady, kurnik taxem teď koukal i na pravej horní nosník a je tam boule jak bejk... horni? jak je blatnik? ten je docela měkkej, to srovnáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 horni? jak je blatnik? ten je docela měkkej, to srovnáš Já vím, ale ještě mám rovnat spodní šavlu, tak o 15 čísel, to je zas další hokna navíc. No budu rád, když to do Hradce složím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 horni? jak je blatnik? ten je docela měkkej, to srovnáš Já vím, ale ještě mám rovnat spodní šavlu, tak o 15 čísel, to je zas další hokna navíc. No budu rád, když to do Hradce složím... to ja měl neco podobného, to se poddá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 to ja měl neco podobného, to se poddá Baže, hlavně že už mám tu čtvrtku, dokonce ve své barvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 to ja měl neco podobného, to se poddá Baže, hlavně že už mám tu čtvrtku, dokonce ve své barvě... na co? když to rovnáš, nebo to srovnáš, řízneš a dáš new? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 na co? když to rovnáš, nebo to srovnáš, řízneš a dáš new? No pravou stranu budu rovnat, levá je úplně kakao až po tlumič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 na co? když to rovnáš, nebo to srovnáš, řízneš a dáš new? No pravou stranu budu rovnat, levá je úplně kakao až po tlumič... aháaa, a áčko sloupek je v pohodě? ten se též rád bortí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 aháaa, a áčko sloupek je v pohodě? ten se též rád bortí Ten je úplně v pohodě, ale na té čtvrtce mám náhradní... Jo Bady, nevíš kde seženu ty černý těsnění kole faceliftových lamp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Klidně zatím piště, jen jdu na skok do vany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Jo Bady, nevíš kde seženu ty černý těsnění kole faceliftových lamp ? nevím, já tam mam myslím ze starých lamp akorat otočené L je na P a naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 nevím, já tam mam myslím ze starých lamp akorat otočené L je na P a naopak No tak to jdu vyzkoušet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 No tak to jdu vyzkoušet... No nějak tam nesedí ty díry na držáky... Zkusím to někde splašit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky