BadyS Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Co tam< Fotit letadla... a hladkou dráhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 jako bylo dobře já si nemuhu stěžovat za 2.místo v best of Š100-Š1000 jinak kluci z OC ale nevim jestli někoho znáš, MilanII, grygy,jogofogo,lube,matys,rolbar,stihačka,vitaP,luvirs,planeta,dundee No tak to gratuluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 No tak to gratuluju... že děkujeme -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 A kolik to žere na hodinu? Otep slámy, džber vody a tři kostky cukru... To je zadarmo, to chce řádně využít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Cao Spidi..No uvidim,jak budu vse stihat..Kdyz to pujde,stavim se..Dam vedet..Ty budes v brne,nebo v Tisnove? 2Baurak: Jj Jirko,bereme ji..zejtra bude doma.. No Martas,kdybch k tomu takovou dlohonohou,jak pises dostal,nezlobil bych se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Cao Spidi..No uvidim,jak budu vse stihat..Kdyz to pujde,stavim se..Dam vedet..Ty budes v brne,nebo v Tisnove? Cca do 14:00 v Tišnově, pak v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Cao Spidi..No uvidim,jak budu vse stihat..Kdyz to pujde,stavim se..Dam vedet..Ty budes v brne,nebo v Tisnove? Cca do 14:00 v Tišnově, pak v práci Tak to bych to mel stihat.My pojedem cca v 10:00 z prahy k vam,tam odhlasit,pro zimaky a pak sem free.. Tak dam vedet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 tak uz jsem zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 tak uz jsem zpet A gdepa si byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 tak uz jsem zpet A gdepa si byl? na pohovoru mlady pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 tak uz jsem zpet A gdepa si byl? na pohovoru mlady pane a co povídali krom těch 85% ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 a co povídali krom těch 85% ? no prace co by me zajimala...byl bych svym panem tak ze pohodicka klidecek k tomu auto i na soukromy jezdeni, telefon a notas + dalsi vyhody a celkem hezky penize... tak ze jestli reknou jo tak to beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 tak zní to zajímavě tak at se zadaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 a co povídali krom těch 85% ? no prace co by me zajimala...byl bych svym panem tak ze pohodicka klidecek k tomu auto i na soukromy jezdeni, telefon a notas + dalsi vyhody a celkem hezky penize... tak ze jestli reknou jo tak to beru Tak to zni moc zajimave...Drzim palce,at to vyjde.. Ja vole vaham jak krava..Na konci tohohle mesice bych tu mel koncit a lamou me do jiny pozice.Jeste sem to nepodepsal,tak nevim,jestli nezdrhnout... Mrda me to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 tak zní to zajímavě tak at se zadaří jj zni to velmi zajimave tak jsem mu rikal ze budu rad kdyz by to vyslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tak to zni moc zajimave...Drzim palce,at to vyjde..Ja vole vaham jak krava..Na konci tohohle mesice bych tu mel koncit a lamou me do jiny pozice.Jeste sem to nepodepsal,tak nevim,jestli nezdrhnout... Mrda me to.. je to presne to co bych chtel delat a k tomu to vse co jsem psal...to by byl naprostej ideal... no tezko radit to musis vedet ty jestli by jsi tam chtel vydrzet...ja vim ze uz v tyhle firme proste byt nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Co tam< Fotit letadla... Ale to by jsem mohl,to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tak to zni moc zajimave...Drzim palce,at to vyjde..Ja vole vaham jak krava..Na konci tohohle mesice bych tu mel koncit a lamou me do jiny pozice.Jeste sem to nepodepsal,tak nevim,jestli nezdrhnout... Mrda me to.. je to presne to co bych chtel delat a k tomu to vse co jsem psal...to by byl naprostej ideal... no tezko radit to musis vedet ty jestli by jsi tam chtel vydrzet...ja vim ze uz v tyhle firme proste byt nechci A to je prave ono..Ja se taky rozhod a pak me zhoupli zpatky..Ale ruzove to nevidim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 taky by jsem uz potreboval zmenit lokal,protoze jak áuz nejsme Lego,tak me to tu sere. Politika setreni se mi vubec nezamlouva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 ty ve a co dělá lego misto lega ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Ty jo, chvíli jsem začal pracovat a tady se to pohnulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 taky by jsem uz potreboval zmenit lokal,protoze jak áuz nejsme Lego,tak me to tu sere. Politika setreni se mi vubec nezamlouva A co ste,kdyz ne lego?Vy ste pro ne jen vyrabeli,nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 A to je prave ono..Ja se taky rozhod a pak me zhoupli zpatky..Ale ruzove to nevidim.. nas ted navic koupili novy investori tak ze se zacina setrit jako prase a to vubec neni dobry...tak se zacinam modlit aby vyslo tohleto jinak musim hledat dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 tak já to v rachotě balim, mějte se tu štamgasti. Zejtra po ránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 tak já to v rachotě balim, mějte se tu štamgasti. Zejtra po ránu. cau mej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky