HOSPODA č.6 - Stránka 728 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Geoo napsal:
  baurak napsal:
bre rano sokolíci

Hele já jsem ani pionýr nebyl ...moje kariéra skončila u jiskry :smich:

Že se nestydíš :076 Ale pokud jsi mladší ročník ,tak tě to omlouvá. Jo nebylo nad to ,ulejt se ze školy a stát u pomníku neznámého sovětského vojína s červeným šátkem na krku. lollol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

baurak napsal:
  Geoo napsal:
  baurak napsal:
bre rano sokolíci

tady zazijes co jsi jeste nezazil lol

Tak sokolík to ještě jde ....teď si vem že sem jednoho rána přijdem a budem se zdravit a oslovovat pane soudruhu :smich:

Odkaz ke komentáři

beeson napsal:
  Geoo napsal:
  baurak napsal:
bre rano sokolíci

Že se nestydíš :076 Ale pokud jsi mladší ročník ,tak tě to omlouvá. Jo nebylo nad to ,ulejt se ze školy a stát u pomníku neznámého sovětského vojína s červeným šátkem na krku. lollol

Jo jo ..je to tím mladším ročníkem, já jsem byl těsně před dveřma že bych dostal modrou košili a červený šátek ...ale nějak jsem se z toho ulil a potom když jsem usoudil v pozdějším věku že by to mělo přínos do života tak už to nešlo lol

Odkaz ke komentáři

Geoo napsal:
  baurak napsal:
  Geoo napsal:
  baurak napsal:
bre rano sokolíci

tady zazijes co jsi jeste nezazil lol

Tak sokolík to ještě jde ....teď si vem že sem jednoho rána přijdem a budem se zdravit a oslovovat pane soudruhu :smich:

myslim ze tohle uz tu bylo a rikali jsme si tak cely den...je pravda ze obcas to tady bylo hodne vesely a za den jsme nepsali nekolik desitek stranek

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...