Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 Je mi to uplne jasny...Rozumny reseni.. no uvidime kdyz to dopadne tak to bude fajn a v sobotu kdyz dorazim tak o tom muzeme pohovorit Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak..
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 kdyby to slo,tak uz jsem davno pryc NO jasny no..Ono to casto neni tak jednoduchy...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak.. vadilo kdybych prijel nekam v case obeda a ze jsme u vas mohli pripadne skocit nekam na jidlo??
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 (editace) Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak.. vadilo kdybych prijel nekam v case obeda a ze jsme u vas mohli pripadne skocit nekam na jidlo?? Pokud nebude rodina moc naruziva na spolecny obedvani,tak by to problem byt nemel.. Editováno: 30. Srpen 2007, autor: Martyp
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak.. vadilo kdybych prijel nekam v case obeda a ze jsme u vas mohli pripadne skocit nekam na jidlo?? Pokud nebude rodina moc naruziva na spolecny obedvani,tak by to problem byt nemel.. ok tak ja bych se predem ozval...at vam voe nerozvracim rodinu
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 Ok,tak bdud drzet pesti,at to dopadne.. V sobotu pokecame tak jako tak.. vadilo kdybych prijel nekam v case obeda a ze jsme u vas mohli pripadne skocit nekam na jidlo?? Pokud nebude rodina moc naruziva na spolecny obedvani,tak by to problem byt nemel.. ok tak ja bych se predem ozval...at vam voe nerozvracim rodinu V pohode,to my si nenechame... tak si dame vedet..
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 V pohode,to my si nenechame... tak si dame vedet.. popripade muzeme na plaz na jedno
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 V pohode,to my si nenechame... tak si dame vedet.. popripade muzeme na plaz na jedno Taky moznost..Zalezi kolik bude a vubec na okolnostech..
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 Taky moznost..Zalezi kolik bude a vubec na okolnostech.. tak to je jasna vec pane...hlavne zadnej stres pane
Martyp Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 Taky moznost..Zalezi kolik bude a vubec na okolnostech.. tak to je jasna vec pane...hlavne zadnej stres pane Jasnacka.. Domluveno..
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 jak žiješ? No žiju, jak se dá... A docela to jde. Je v Rajhradě nějaká schopná hospodec, nejlíp s vařbou ?
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 dobrý večer Buď zdráv, dobří holubi se vracejí...
BLACK MOLLY Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 zdar chlape.já jsem tu pořád,ale většinou sám.vždy alespoň jednou za den.tak jak ti dupou králíci?
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 zdar chlape.já jsem tu pořád,ale většinou sám.vždy alespoň jednou za den.tak jak ti dupou králíci? Tak na pohodu, viz pár příspěvků výše. Zkrátka auta mi jezdí, holky se mi líbí a pivo mě chutná, takže na pohodu...
BLACK MOLLY Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 tak vítej v klubu přátel u dobré pohody.doufám,že ti i stojí a vynechal jsi to jen omylem.
BLACK MOLLY Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 tak zatím.kouknu na film a jdu hajat.dobrou
Spidi Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 doufám,že ti i stojí a vynechal jsi to jen omylem. Tohle sem nezatahuj, ještě se toho někdo chytne...
Doporučené příspěvky