BadyS Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tož a co bude dobrého? Hovězí vývar, smažené hermelák s bramborovó kašó a nízkotučný Starobrnčo. To zní dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 To zní dobře U mě nikdy nic špatnýho... Jinak moje kokta už má ode dneška komplet havarijní pojištění vcetně poškození vandalismen či povětrnostními vlivy a taky jsem nechal připojistit skla, proč asi...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 To zní dobře U mě nikdy nic špatnýho... Jinak moje kokta už má ode dneška komplet havarijní pojištění vcetně poškození vandalismen či povětrnostními vlivy a taky jsem nechal připojistit skla, proč asi...? ..tak od ted se ji už nic nestane, zákon schválnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Ale ono je to lepsi,kdyz ti nekdo prispeje aspon nejakou tou korunou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 ..tak od ted se ji už nic nestane, zákon schválnosti s tím se taky počítá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Zdarec bando!Dneska nema nikdo chut na kvasnu,ze je tu tak prazdno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Dneska žádná tržba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Čau,jsem tu na odskok už jedu dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 dobry vecer panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak to zkusim znovu..Hola hej bando..Da dneska nekdo pivaka? Nebo kavi..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak to zkusim znovu..Hola hej bando..Da dneska nekdo pivaka? Nebo kavi..? jedno kafe, s mlikem,nebo ne, radeji s rumem, a pivko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Bry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak to zkusim znovu..Hola hej bando..Da dneska nekdo pivaka? Nebo kavi..? jedno kafe, s mlikem,nebo ne, radeji s rumem, a pivko... Zdravicko..Uz se to nese.. Zdarec Martas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Ahoj ušáci, kruci püsk, kam se zase všichni poděli...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak to zkusim znovu..Hola hej bando..Da dneska nekdo pivaka? Nebo kavi..? trochu nestihacka ale klidne bych dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Ahoj ušáci, kruci püsk, kam se zase všichni poděli...??? ja mel treba skoleni ridicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ja mel treba skoleni ridicu No vida... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Cago Spidi..No vida,jak to z toho Jirky leze..Se bojej,aby jim toho Rooma nekde nerozvesil.. lol Uz mas kola Spidaku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Cago Spidi..No vida,jak to z toho Jirky leze..Se bojej,aby jim toho Rooma nekde nerozvesil.. lolUz mas kola Spidaku? Čao Marty, ale kdeže, kola budou na novou sezónu, takže pořád vybírám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Cago Spidi..No vida,jak to z toho Jirky leze..Se bojej,aby jim toho Rooma nekde nerozvesil.. lolUz mas kola Spidaku? Čao Marty, ale kdeže, kola budou na novou sezónu, takže pořád vybírám... Jo tak to jo..Tak to je na vyber dost casu..Ja si rekl,ze taky uz na auto moc ted sahat nebudu a pres zimu na sezonu prichystam upgrade.. Mozna ze by mohl ted jeste prijit chipik.. Hele ty mas toho golfa tri,nebo petidvéř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Jo tak to jo..Tak to je na vyber dost casu..Ja si rekl,ze taky uz na auto moc ted sahat nebudu a pres zimu na sezonu prichystam upgrade.. Mozna ze by mohl ted jeste prijit chipik.. Hele ty mas toho golfa tri,nebo petidvéř? Pětidvířko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Jo tak to jo..Tak to je na vyber dost casu..Ja si rekl,ze taky uz na auto moc ted sahat nebudu a pres zimu na sezonu prichystam upgrade.. Mozna ze by mohl ted jeste prijit chipik.. Hele ty mas toho golfa tri,nebo petidvéř? Pětidvířko... Toz to jo...Ale skoda vid?Bylo by lepsi,kdyby to byl tridver,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Toz to jo...Ale skoda vid?Bylo by lepsi,kdyby to byl tridver,co? No čéče, už jsem měl dvojku, trojku i čtverku ve třidvířku a nějak mě to nenadchlo. Navíc zvlášť pro mladou, kdy bude nejspíš v nějakým krátkým časovým horizontu dávat na zadní sedadla dětskou sedačku, je to pětidvířko praktičtější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Toz to jo...Ale skoda vid?Bylo by lepsi,kdyby to byl tridver,co? No čéče, už jsem měl dvojku, trojku i čtverku ve třidvířku a nějak mě to nenadchlo. Navíc zvlášť pro mladou, kdy bude nejspíš v nějakým krátkým časovým horizontu dávat na zadní sedadla dětskou sedačku, je to pětidvířko praktičtější... Jo tak ty na to jdes takhle.. Jako je fakt,ze jako rodinny auto je ten periver lepsi..Ale pak ty 18" a uplne na zem nevim nevim...Aby si pak prcek nyvklepal zuby driv,nez mu narostou.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Jo tak ty na to jdes takhle.. Jako je fakt,ze jako rodinny auto je ten periver lepsi..Ale pak ty 18" a uplne na zem nevim nevim...Aby si pak prcek nyvklepal zuby driv,nez mu narostou.. lol No to je to, proč to asi budou maximálně 17" a s tím ponížení to nebude taky tak velký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky