BadyS Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 kurec Vášo co to tam máte za jámu na cestě OL-PV, jsem tam málem schoval celej čumák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Co tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 kurec Vášo co to tam máte za jámu na cestě OL-PV, jsem tam málem schoval celej čumák ani nevím., ted jsem OL nejel tak 2 týdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 safra zase prázdné lokál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 nevim,jestli dobre,ale rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Bré přimrzlé ránko vespolek -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Dobré ráno pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 se nám to tu slejzá jak švábi na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Dobré ráno pánové ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 se nám to tu slejzá jak švábi na pivo neboj ja zase za chvili polezu pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 se nám to tu slejzá jak švábi na pivo neboj ja zase za chvili polezu pryc Koukam,ze uz jsi to udelal,co? I ja preju dobre primrzle rano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Dobré ráno pánové ahoj Jsme spolu nějak dlouho nekecali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tak v sobotu panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tak v sobotu panove No jo no jo.. Uz se celkem tesim..Akorat jeste musim umejt karu,abych nebyl za prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 A ja musim vratit lavicku,abych nebyl za zlodeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 A ja musim vratit lavicku,abych nebyl za zlodeje Myslis,ze je to dobrej napad?Ja bych to nechal,jak to je a moc se o tom nezminoval.. Nebo jim reknes,ze sis ji jen bez dovoleni pujcil,ze jsi predelaval kuchyn a nemel si kde sedet,takze ji ted vracis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 se nám to tu slejzá jak švábi na pivo neboj ja zase za chvili polezu pryc Koukam,ze uz jsi to udelal,co? I ja preju dobre primrzle rano.. byl jsem prezout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 ve ja nevim no,jako chtel bych mit cisty svedomi,ale taky se bojim,aby to neudelalo vic skody,nez uzitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 se nám to tu slejzá jak švábi na pivo neboj ja zase za chvili polezu pryc Koukam,ze uz jsi to udelal,co? I ja preju dobre primrzle rano.. byl jsem prezout Hm,tak to mame po srande Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Hm,tak to mame po srande ale nepovidej...jsem byl prezout sluzebni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Hm,tak to mame po srande ale nepovidej...jsem byl prezout sluzebni To je blaaaaaazen ten kluk..Ja zase cumim po antiradarech..To tu dlouho nebylo.. Preave Martas,taky si myslim,ze by to mohlo vic uskodit,nez cokoliv jinyho..Leda by si ji tam nenapadne prinesl v noci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 ser na antiradar...stejne ti to tak rychle nejede :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 no to jsem mel samozrejme v planu jak jinak,nez v noci. To jako pres den ani napad,nejsem debil. Hlavne aby to tam nekdo nehulakal po hospode,toho se bojim nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 ser na antiradar...stejne ti to tak rychle nejede :-) Myslis kolo,nebo lyze? No to prave nevim..Myslim,ze by se mi jednou mohl krute vyplatit.. Ja nevim Martas,kolik lidi to tam bude vedet..Zase asi tolik ne.A oni asi taky nic nevedi,ne? Tak uvidis,v kufru ji muzes nechat dycky,ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky