maros Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 zadarec vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 zadarec vsem. zdarec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Brý večer ! ...narazil jsem na neco,jak se auto dostane do nespravnych rukou,... tak pak kouknete.... http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6027490 Podle meho vkusu,znicene auto...nevkus....... pise tam 1,9 ale na kapote pokud koukam dobre ma 2.5 ale mne proste NELIBI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Podle meho vkusu,znicene auto...nevkus....... pise tam 1,9 ale na kapote pokud koukam dobre ma 2.5 ale mne proste NELIBI je to hnus,,takemu bych ruce uje*al... ,, ale co,kazdy je na neco... , tak jake jsou pocity pred poslednim pracovnim dnem?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Je to nevkus a je to 1,9,to poznáš s foto na motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 je to hnus,,takemu bych ruce uje*al... ,, ale co,kazdy je na neco... ,tak jake jsou pocity pred poslednim pracovnim dnem?.. Tak pocity v pohode...... zadne stresy nebo tak neco..... jak rikame "v klidu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Je to nevkus a je to 1,9,to poznáš s foto na motor stydim se,ale ja to nepoznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 No my jsme nastesti ukoncili ten pracovni rok uz dneska,takze se bude pekne spat... probehl veliky uklid a pak nejake to spestreni shichty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 joooo AUTO LUKA to jsou borci chudák SUP já si dneska vyhlédl taky SUPA, bombice ta Laurina naprosto, další upgrade je jasný :D http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=118130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 joooo AUTO LUKA to jsou borci chudák SUPjá si dneska vyhlédl taky SUPA, bombice ta Laurina naprosto, další upgrade je jasný :D http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=118130 No panejo,, supik v eL&Kacku by byla mrda...,akorat bych nevdet jaky motor vybrat,...ale asi nejaky ten 2.5 TDi-zl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 No panejo,, supik v eL&Kacku by byla mrda...,akorat bych nevdet jaky motor vybrat,...ale asi nejaky ten 2.5 TDi-zl.. jojo jsem vubec nevěděl že začali dělat i supa LaK, no myslím že ta 2,5TDi je rozumná volba, nebo 2,8V6 a ta je o - 100 000,- levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 No my jsme nastesti ukoncili ten pracovni rok uz dneska,takze se bude pekne spat... probehl veliky uklid a pak nejake to spestreni shichty hele ho, drifter :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 jojo jsem vubec nevěděl že začali dělat i supa LaK, no myslím že ta 2,5TDi je rozumná volba, nebo 2,8V6 a ta je o - 100 000,- levnější ta 2.8 se dela v automatu ,nebo je i manual ?... koukal jsem na ty ceniky,a docela dobry ,, asi bych vahal mez starsim supikem a novejsi oktavou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 hele ho, drifter :D jistěě ... byl cas tak jsme si hrali jako maly děcka..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 ta 2.8 se dela v automatu ,nebo je i manual ?... koukal jsem na ty ceniky,a docela dobry ,, asi bych vahal mez starsim supikem a novejsi oktavou.. jo i manuál, ale já bych radši ten automat však ono počkej ono to sleze jak vyleze SUP II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 jistěě ... byl cas tak jsme si hrali jako maly děcka..., taková vánoční besídka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Čao Váši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 jo i manuál, ale já bych radši ten automat však ono počkej ono to sleze jak vyleze SUP II Uz se tesim az nejakeho uvidim live ... joo automobilova besidka ... no kdyz nas ta imprezka omrzela preslo se na PSP ... jinak docela povedeny konec roku ........ dneska jsem objizdel ,nekolik obchodku,pokukat po darcich,..no nechtel bych nakupovat 23tiho,,banda ty veci skupuje jak diva,, prijesl jsem skoro s prazdnou.... ani kapriky jsem nestih.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Uz se tesim az nejakeho uvidim live ... joo automobilova besidka ... no kdyz nas ta imprezka omrzela preslo se na PSP ... jinak docela povedeny konec roku ........ dneska jsem objizdel ,nekolik obchodku,pokukat po darcich,..no nechtel bych nakupovat 23tiho,,banda ty veci skupuje jak diva,, prijesl jsem skoro s prazdnou.... ani kapriky jsem nestih.. jo tak kapřika ještě nemám, ale zbytek vesměs jo, jen ráno u makra kolona jak svina a ani jedno volné místo mazec co ti lidi dělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 jo tak kapřika ještě nemám, ale zbytek vesměs jo, jen ráno u makra kolona jak svina a ani jedno volné místo mazec co ti lidi dělaj Jsou navaly jak svina...,vsak vono je to zachvili prejde ...,a budou prozmenu chekovat traskavinky ,vybusninky na silvestra ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 dobrosh,,,valim si uzit ten bezstarostny spanek ... mejte se ! Brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Přeji krásné prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Přeji krásné prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok 2008 Tobě taky Jiříku a Všem doma Krásné Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 kura cosby zatopil a na silnici mezi Příborem a NJ jsou v té mlze 3 težké havárky, cosby cosby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Brý den pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky