jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Zkus nahodit tu novou, a pak kdyz najedes na stranku ,bude tam porad ta stara tak dej F5 ,,... melo by se to vymenit... Ty vogo,dík.Jsem přes kompy děsná lama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Přátelé a kamarádi také Všem přeji štastné a veselé prožití Vánoc a do nového roku 2008 jen to nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Přátelé a kamarádi také Všem přeji štastné a veselé prožití Vánoc a do nového roku 2008 jen to nej fíííha,tož pěkné přání.Tobě samozřejmě nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ty vogo,dík.Jsem přes kompy děsná lama Vpohode ... @BadyS -- tobě taky Št'astné a veselé ! ... do Noveho roku všecko nej ! .. a spousta uspěšně najetých Km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Taky krasne a bohate Vanoce Pekny den preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kluci a klucky Tiez Vam prajem krasne a pohodove Vianoce. Tak ako Kapre uz na pekaci?? Idem robit bramborovy salat tak dufam, ze nam z neho nebude zle. HEHEHE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) Kluci a klucky Tiez Vam prajem krasne a pohodove Vianoce. Tak ako Kapre uz na pekaci?? Idem robit bramborovy salat tak dufam, ze nam z neho nebude zle. HEHEHE Tobe taky tak ! ..na kaprika jem se nakonec vykaslal,jedu k rodine na veceri takze ho snad budou mit ,, jinak mam prpraveny kureci rezně .. Tak at se ti ten bramborak podari ! Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No ten bramborak bol dnes "o fous" HEHE. Som hladal 3 hodiny kluc do pivnice kde mame brambory. Ale ........ naslo sa, tak hladom dnes neumrieme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No ten bramborak bol dnes "o fous" HEHE. Som hladal 3 hodiny kluc do pivnice kde mame brambory. Ale ........ naslo sa, tak hladom dnes neumrieme. To jsou fofry na poseldni chvili ti reknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Zdar, taxem konečně vstal a je mě blbě jak haj*l kua drát fuj tajxl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Zdar, taxem konečně vstal a je mě blbě jak haj*l kua drát fuj tajxl... rikal jsem si kde pak si tak dlouho ... Zdarec ! ... copak vsecko bylo vcera ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 rikal jsem si kde pak si tak dlouho ... Zdarec ! ... copak vsecko bylo vcera ?... FŠECKO...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 FŠECKO...!!! ... tak to se ti teda vubec nedivim , ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Zdar, taxem konečně vstal a je mě blbě jak haj*l kua drát fuj tajxl... Zdarec,já včera večer,když jsem odcházel do nálevny,doma řekl,že jdu jen na "jedničku" a v devět že budu doma.Jednička se protáhla na sedmičku a devátá hodina na druhou ranní.Ale je mi dobře,akorát se mnou nemluví ani dekl od hajzlu,a to už jsem nazdobil i ten strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Zdarec,já včera večer,když jsem odcházel do nálevny,doma řekl,že jdu jen na "jedničku" a v devět že budu doma.Jednička se protáhla na sedmičku a devátá hodina na druhou ranní.Ale je mi dobře,akorát se mnou nemluví ani dekl od hajzlu,a to už jsem nazdobil i ten strom ... tak o ten dekl bych se nebal,,a doma se to taky co nejdriv vykuti... je to tak vzdycky.., a vecer uz ti zacnou davat ukoly co a kde potrebuji,a jestli bys byl tak hodny .... Ale chlapi,udelali ste mi chute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) Postruhaj dobrotu a ku veceru to bude OUKEJ: Bud rad ze nemluvis s delkom ty. HEHE Zdarec,já včera večer,když jsem odcházel do nálevny,doma řekl,že jdu jen na "jedničku" a v devět že budu doma.Jednička se protáhla na sedmičku a devátá hodina na druhou ranní.Ale je mi dobře,akorát se mnou nemluví ani dekl od hajzlu,a to už jsem nazdobil i ten strom Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: jogofogo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 ... tak o ten dekl bych se nebal,,a doma se to taky co nejdriv vykuti... je to tak vzdycky.., a vecer uz ti zacnou davat ukoly co a kde potrebuji,a jestli bys byl tak hodny .... Ale chlapi,udelali ste mi chute Ty vole,taky mám chuť,ale bojím se vytáhnout lahvoňě z lednice......by bylo zase řečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ty vole,taky mám chuť,ale bojím se vytáhnout lahvoňě z lednice......by bylo zase řečí , no asi by to nebylo zrovna to nejlepsi gesto,ale proc to nezkusit,a kdyby se na tebe nejak spatne divali ,tak jen rekni ,zes daval lahvacka nabok ,ze chces vytahnout .,.treba maslo ktere je za nim ... Kua ,kdybych jeste dneska neridil tak si neco dam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Dudlajdá - stastny a vesely preju & mnoho stastne ujetych km nejen vozem ale i zivotem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Zdarec,já včera večer,když jsem odcházel do nálevny,doma řekl,že jdu jen na "jedničku" a v devět že budu doma.Jednička se protáhla na sedmičku a devátá hodina na druhou ranní.Ale je mi dobře,akorát se mnou nemluví ani dekl od hajzlu,a to už jsem nazdobil i ten strom Tak to máš doma teda pěknou vojnu... Někdy to s námi dopadá i takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak to máš doma teda pěknou vojnu... Někdy to s námi dopadá i takhle... ..jj ,i todle je obcasna soucast zabavy ,me se to nastesti jeste nestalo ... ,vzdy sem si nasel cestu do postylky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak to máš doma teda pěknou vojnu... Někdy to s námi dopadá i takhle... Pěkná práce,já jednou v zimě takhle usnul na lavičce emhádéčka,ale naštěstí tam byl i kámoš,kterej vydržel vzhůru do příjezdu mastný tyče a vzbudil mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kluci asi rozmyslali nad darkama co komu este zabudli kupit a taaak. Tak to máš doma teda pěknou vojnu... Někdy to s námi dopadá i takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Pěkná práce,já jednou v zimě takhle usnul na lavičce emhádéčka,ale naštěstí tam byl i kámoš,kterej vydržel vzhůru do příjezdu mastný tyče a vzbudil mě asi by bylo neprijemny zalomit nekde na mrazu ,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 asi by bylo neprijemny zalomit nekde na mrazu ,, pohoda,sem měl péřovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky